Loading...

In heel Nederland

SMC Consultants is er voor al uw huisvestingsvraagstukken. Als dé regionale Vastgoedexpert zijn wij bekend met het vastgoed in de regio Haarlemmermeer en Schiphol maar we adviseren net zo vaak ondernemers uit andere delen van Nederland. Het gaat immers om uw vraag en uw belang, waar zich dat ook afspeelt.

Voor ondernemers met vastgoed-vragen

Heeft u als ondernemer te maken met bedrijfsmatig onroerend goed? Dan heeft u ook van tijd tot tijd vragen daarover. Bijvoorbeeld of verkoop of verhuur verstandiger is. Wat de mogelijkheden van herontwikkeling zijn. Wat er met het vastgoed moet gebeuren nu het bedrijf verkocht wordt. Hoe u de huisvesting van uw bedrijf het beste kunt organiseren… Wat uw vragen ook zijn, als het zakelijk vastgoed betreft zijn wij er om u te adviseren.

Percelen, gronden, loodsen, winkels, logistiek, kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en meer

Of het nu om agrarische grond gaat, een loods, winkelpand of bedrijfsruimte, voor al uw vragen omtrent zakelijk vastgoed of de mogelijkheden daarvoor staan wij voor u klaar. Maar wij kijken wel verder dan uw vraag. Want soms is er meer mogelijk dan u weet of zijn er oplossingen die beter bij uw situatie passen. Ons advies is dus altijd gericht op uw belang, en niet slechts een antwoord op uw vraag.

Aanhuur & Aankoop en Heronderhandelingen

Het advies van SMC Consultants kan voor veel kwesties worden ingezet. Zoals onder andere bij:

Herontwikkeling van vastgoed naar meer waarde

Maar ook als de huidige bestemming van uw vastgoed niet meer interessant is, onderzoeken we voor u wat wel mogelijk is. De transformatie van vastgoed, het herontwikkelen ervan, kan weer waarde toevoegen. Of dat kan, wat de kosten ervan zijn, wat het u oplevert en welke stappen daarvoor gezet moeten worden, dat is wat wij voor u uitzoeken en waar we u in adviseren. Stap voor stap door het gehele traject of een deel, net wat u wenst.

Wel of niet bouwen?

En soms zijn er vragen waarbij we adviseren, terwijl er (nog) geen vastgoed bij betrokken is. Bijvoorbeeld als u wilt weten wat u kunt doen met een stuk grond dat u bezit. Hoe u de waarde daarvan kunt vermeerderen, wat het oplevert als u het bebouwt en of dat wel mogelijk is. Samen bespreken we uw wensen waarna we vervolgens de mogelijkheden, kosten en verwachtte opbrengsten voor u uitzoeken. En als u wilt, kunnen we via Schenk Makelaars het perceel ook verkopen of de panden later verhuren.

Advies bij onteigening

Wordt u geconfronteerd met een mogelijke onteigening van uw vastgoed? Dan kunt u zeker het advies van een betrokken en ervaren adviseur goed gebruiken. Ook bij deze intensieve trajecten staan wij ondernemers bij en beschermen hun belangen. Van het waarderen van het onroerende goed tot en met het bepalen van de schade van de onteigening voor het bedrijf. En van het inschakelen van juridisch advies tot en met de uiteindelijke afronding waarbij uw wensen en belangen gehonoreerd worden. U kunt op ons rekenen, gegarandeerd.

Snel, persoonlijk en met alle specialisaties voor u in huis

SMC Consultants is een regionaal kantoor dat landelijk adviseert en opereert. Bij ons kunt u snel terecht en wordt u altijd persoonlijk geholpen. Hier vindt u nog korte lijnen zodat er snel geschakeld wordt terwijl er ook een heel palet aan specialisaties voor u beschikbaar is. En een betrouwbaar netwerk dat we kunnen aanbevelen als er aanvullende diensten nodig zijn, zoals fiscalisten, juristen of accountants.

Concreet advies of een second opinion? Laten we dan kennismaken!

Als vastgoedexperts staan wij ondernemers bij, praktisch en professioneel. Wilt u concreet advies waar u wat aan heeft en waarbij uw belang altijd centraal staat? Of wenst u een second opinion in een vastgoedkwestie? Laten we dan eens kennismaken. Neemt u contact met ons op?