Loading...

In heel Nederland

SMC Consultants, onderdeel van Schenk & Partners, is er voor al uw huisvestingsvraagstukken. Als dé regionale vastgoedexpert zijn wij bekend met het vastgoed in de regio Haarlemmermeer – Schiphol, maar wij adviseren ook ondernemers elders in het land.

Voor ondernemers met vastgoed-vragen

Heeft u als ondernemer te maken met bedrijfsmatig onroerend goed? Dan heeft u ook van tijd tot tijd vragen daarover. Bijvoorbeeld of verkoop of verhuur verstandiger is. Of wat de mogelijkheden van herontwikkeling zijn. Maar ook wat er met het vastgoed moet gebeuren nu het bedrijf verkocht wordt. Hoe u de huisvesting van uw bedrijf het beste kunt organiseren… Wat uw vragen ook zijn, als het zakelijk vastgoed betreft zijn wij er om u te adviseren.

Percelen, gronden, loodsen, winkels, logistiek, kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en meer

Of het nu om agrarische grond gaat, een loods, winkelpand of bedrijfsruimte, voor al uw vragen omtrent zakelijk vastgoed of de mogelijkheden daarvoor staan wij voor u klaar. Maar wij kijken wel verder dan uw vraag. Want soms is er meer mogelijk dan u denkt, of zijn er oplossingen die beter bij uw situatie passen. Ons advies is dus altijd gericht op uw belang en niet slechts een antwoord op uw vraag.

Aanhuur & Aankoop en Heronderhandelingen

Het advies van SMC Consultants kan voor veel zaken worden ingezet. Zoals bij:

Herontwikkeling van vastgoed naar meer waarde

Het kan voorkomen dat de huidige bestemming van uw vastgoed niet meer interessant is. In dat geval onderzoeken wij voor u wat wel mogelijk is. Transformatie van vastgoed of de herontwikkeling ervan kan waarde toevoegen.

Wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, kijken naar de kosten en baten en komen vervolgens met een advies. Stap voor stap, voor het gehele traject of voor een deel, net wat u wenst.

Wel of niet bouwen?

Soms zijn er zaken waarin wij adviseren, terwijl er (nog) geen vastgoed bij betrokken is. Bijvoorbeeld als u wilt weten wat u kunt doen met een stuk grond dat u bezit. Hoe u de waarde daarvan kunt vermeerderen, wat het oplevert als u het gaat bebouwen en of dat wel mogelijk is. Samen bespreken wij uw wensen, waarna wij vervolgens de mogelijkheden, kosten en verwachte opbrengsten voor u uitzoeken. En als u wilt, kunnen wij via Schenk Makelaars het perceel ook verkopen of de panden later verhuren.

Advies bij onteigening

Wordt u geconfronteerd met een mogelijke onteigening van uw vastgoed? Dan kunt u zeker het advies van een betrokken en ervaren adviseur goed gebruiken. Ook bij deze intensieve trajecten staan wij ondernemers bij en beschermen hun belangen. Van het waarderen van het onroerende goed tot en met het bepalen van de schade van de onteigening voor het bedrijf. En van het inschakelen van juridisch advies tot en met de uiteindelijke afronding, waarbij uw wensen en belangen gehonoreerd worden. U kunt op ons rekenen, gegarandeerd.

Snel, persoonlijk en met alle specialisaties voor u in huis

SMC Consultants is een regionaal kantoor dat landelijk adviseert en opereert. Bij ons kunt u snel terecht en wordt u altijd persoonlijk geholpen. Hier vindt u nog korte lijnen zodat er snel geschakeld kan worden. Maar ook een heel palet aan specialisaties is voor u beschikbaar. En een betrouwbaar netwerk dat wij aanbevelen als er aanvullende diensten nodig zijn, zoals fiscalisten, juristen of accountants.

Concreet advies of een second opinion? Laten we dan kennismaken!

Als vastgoedexperts staan wij ondernemers bij, praktisch en professioneel. Wilt u concreet advies waar u wat aan heeft en waarbij uw belang altijd centraal staat? Of wenst u een second opinion in een vastgoedkwestie? Laten wij dan eens kennismaken. Neemt u contact met ons op?

Vragen?
023 711 40 57