Loading...

Meer waarde met uw vastgoed

Schenk Vastgoedmanagement is onderdeel van Schenk & Partners en helpt ondernemers bij het optimaliseren en realiseren van hun vastgoed. Met onze expertises, sterk regionaal netwerk en ruime kennis van de vastgoedmarkt voegen wij waarde toe aan uw vastgoed. In welke fase zich dat ook bevindt.

Een bredere blik, een beter advies

Onze vastgoedexperts werken integraal en proactief. Wat dat in de praktijk betekent? Wij adviseren u als we kansen voor u zien, of als actie gewenst is vanwege aankomende veranderingen. Maar ook kijken wij verder dan de vraag die de opdrachtgever ons stelt. Want met een bredere blik kunnen wij ook een beter advies geven.

Verrassend

Zo’n advies is niet altijd het meest voor de hand liggend. Soms komen wij tot verrassende oplossingen, waar u wellicht zelf nog niet aan heeft gedacht. Alternatieve oplossingen als dat in uw belang is. Maar altijd duidelijk omschreven en goed onderbouwd. Dat doen wij met een gedegen onderzoek waarna de vaak complexe informatie voor u helder uiteengezet wordt. Zo ziet u wat de consequenties van elke optie zijn en kunt u een weloverwogen besluit nemen. Iets waar wij u natuurlijk bij adviseren.

Realisatie van uw vastgoedproject

Onze experts zijn er om uw vastgoedprojecten te helpen realiseren.
Dat doen wij onder meer met:

  • vastgoedontwikkeling zoals nieuwbouw en de transformatie van bestaand vastgoed,
  • complexe vastgoedvraagstukken zoals het vlottrekken van een vastgelopen vastgoedproject of de onderzoeksfase voorafgaand aan een project,
  • vastgoedbeheer en -onderhoud.
Nieuw Kantoor Schenk Makelaars

Alles onder een dak

Via Schenk Vastgoed Management heeft u eenvoudig toegang tot alle andere disciplines van Schenk & Partners. Hier vindt u alles onder één dak en kunt u al uw vastgoedbelangen eenvoudig door één expert laten behartigen. Als u dat wenst. Wilt u ons alleen voor een deel van uw vastgoedproject inschakelen, dan kan dat natuurlijk ook.

Meer weten of persoonlijk kennismaken?

Onze dienstverlening is volledig, helder en altijd toegespitst op uw vraag en uw belang. Geeft u ons de opdracht, dan weet u ook precies wat wij voor u doen. Wilt u daar meer van weten of eens persoonlijk kennismaken? Dan horen we graag van u. Zullen we eens afspreken?

Vragen?
023 711 40 52