Loading...

Ons team, uw vastgoedexperts

Persoonlijk zakendoen, dat is de kern van ons bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat u de beste service en adviezen krijgt. Omdat wij u kennen, weten wat u drijft en wat uw doelen en wensen zijn. Hoe we dat doen? Met onze mensen, vastgoedexperts met elk een ander specialisme. Een daarvan is uw vaste contactpersoon, maar de kennis en expertise van ons hele team staat tot uw beschikking.

Snelle service, nuchtere aanpak

Onze service is snel maar de aanpak is nuchter. We zitten niet voor niets midden in de polder van Haarlemmermeer en naast Schiphol Dat is ook de regio die wij uitstekend kennen; zowel de kavels als de panden en de mensen. Met een eigen database en een groot sterk netwerk kunnen wij zo snel voor u handelen. En wilt u persoonlijk advies voor een vastgoedkwestie buiten deze regio? Dan is dat geen enkel probleem, ook daar werken wij als consultants voor ondernemers met vastgoed.

Bedrijfsmatig onroerend goed

Schenk Makelaars is ruim 20 jaar actief als makelaar, taxateur en adviseur. Altijd voor bedrijfsmatig onroerend goed en altijd op de bekende no-nonsense manier. Met een compleet pakket aan diensten, de diverse specialisaties van onze vastgoedexperts en alle benodigde accreditaties en certificaten staan wij voor u klaar. Van relatief eenvoudige transacties tot complexe vastgoedprojecten. Wij regelen het voor u.

Laten we kennismaken!

Willen we persoonlijk zakendoen, dan moeten we elkaar eerst persoonlijk leren kennen. Wij stellen ons hier alvast aan u voor, maar dat is natuurlijk slechts een eerste indruk. Laten we daarom snel afspreken en echt kennismaken!

Carel

Bedrijfshuisvesting of beleggen in zakelijke panden, het heeft voor Almar geen geheimen. Hij adviseert onze klanten bij al hun vraagstukken omtrent bedrijfsmatig onroerend goed volgens het credo ‘eerst de klant, dan het pand’. Wat u dat oplevert? Een maximaal resultaat waarbij uw wensen en situatie het uitgangspunt zijn. En dat is een fijn perspectief toch?!

Almar Bouwman

Het ontwikkelen van bedrijfsmatig vastgoed is geen sinecure. Daarom zijn wij zo blij met Maaike die deze projecten voor onze klanten van A tot Z managet. Of ze nu een geschikte locatie zoekt, het juiste ontwerp of allebei, Maaike regelt dit en adviseert hierin. En dat doet ze goed, omdat ze zelf weer heel blij wordt van tevreden klanten.

Maaike Langezaal

Maximale inspanning voor een maximaal rendement, dat is Stephan. Voor onze zakelijke relaties regelt hij de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Persoonlijk en betrokken, want het contact met de klant en het sluiten van een mooie transactie maakt zijn dag. Net als tevreden klanten die weer terugkomen voor nieuwe opdrachten. Dus kom maar op…!

Stephan Spillenaar

Weet iemand meer van de Haarlemmermeer dan Martin Borst? Wij weten wel zeker van niet! Meer dan 40 jaar werkte hij in deze regio en hield zich onder meer bezig met bedrijventerreinen, kantoren en winkelcentra. En nu helpt Martin ons en onze klanten nog steeds met al zijn kennis en ideeën voor nieuwe gebouwen en kavels. Heb je vragen over een nieuw (ver)bouwplan, dan bel je natuurlijk Martin. Wie anders?

Martin Borst

Belt u naar ons voor informatie over het aanbod? Grote kans dat Daniëlle het antwoord weet. Zij is op de hoogte van wat er speelt in de regio en wat wij aanbieden aan vastgoed. Met een vriendelijk woord laat zij elke klant zich welkom voelen. En is de klant tevreden, dan is zij dat ook. En wij natuurlijk net zo goed!

Daniëlle Slobbe

Klanten met vragen of problemen kunnen altijd bij Brigitte terecht. Zij staat voor ze klaar en helpt ze verder. Wat haar elke dag vrolijk naar ons kantoor doet gaan? Het goede contact met de collega’s en de sterke samenwerking onderling.

Brigitte van Oostveen

Zonder zorgen vastgoed ontwikkelen, transformeren of beheren? Halwest regelt het. Via VB Vastgoedmanagement adviseert hij onze klanten over vastgoedbeheer, ontwikkeling van nieuwe vastgoedprojecten of de transformatie van bestaande. Maar ook energielabels, bestemmingswijzigingen of omgevingsvergunningen kennen voor hem geen geheimen. Kortom, vastgoedvraagstukken vragen om Halwest!

Halwest Rashid

Wie wil weten wat er bij Schenk Makelaars gebeurt, moet bij Bea zijn. Als directiesecretaresse en officemanager heeft zij alles in de gaten en kent ze elke klant. Bea is enthousiast, professioneel en ambitieus… Wordt zij de eerste vrouwelijke makelaar van ons kantoor?

Bea Sas

Michel is onze consultant, ofwel adviseur zoals wij dat in de polder noemen. Welke naam je hem ook geeft, hij zorgt er met een breed en totaal advies voor dat de opdrachtgever niet alleen huisvesting vindt, maar dat het ook een vastgoedoplossing is die geschikt is voor de lange termijn. Een ideale dealmaker dus, ook al is dat geen echte term uit deze regio…

Michel Bijl

Als ervaren architect helpt Mark onze relaties als een verandering van werkomgeving gewenst is. Hij visualiseert de mogelijkheden in behuizing en locatie en zorgt ervoor dat ideeën groeien en wensen vorm krijgen. Klinkt dat wat vaag? Het eindresultaat is gelukkig altijd heel realistisch en dankzij Mark ook helemaal passend bij de wensen van de klant en de mogelijkheden van de plek.

Mark – architect

Laurens; de oprichter van ons bedrijf en de adviseur voor ondernemers en DGA’s met complexe huisvestingvraagstukken. Door heel Nederland is hij actief als vastgoedexpert en zet zijn kennis en netwerk in om andere ondernemers te begeleiden bij hun verdere groei. Laurens is trots op zijn team en ziet verdere groei voor Schenk Makelaars en SMC Consultants dan ook als de logische, volgende stap.

Laurens Schenk

Dat wij zo’n optimale service aan onze klanten kunnen geven, komt onder meer omdat wij geen omkijken hebben naar sommige praktische kanten van het ondernemen. Sandra regelt dat namelijk voor ons; de cijfers, de nota’s en al het andere dat bij een goede administratie komt kijken. Wat zij leuk vindt aan haar werk? Als ze het op tijd af kan ronden en dat ze met ons kan samenwerken. Mooi toch?

Sandra Romijn

Weet er iemand meer van makelen en taxeren in de regio Haarlemmermeer dan Henk? Wij denken van niet. Henk weet hoe transacties succesvol afgerond moeten worden en deelt zijn ervaring daarin ruimschoots met de rest van het team bij Schenk Makelaars. En in ruil daarvoor houden wij hem jong, zo zijn wij dan ook weer!

Henk Kuivenhoven

Bij een nieuwbouwproject zijn altijd veel partijen betrokken. Maar gelukkig hebben wij Frans; hij begeleidt en adviseert bij nieuwbouwprojecten voor kantoorhuisvesting. Of het nu de aannemer is, de architect of de ambtenaar, Frans spreekt hun taal en zorgt dat het gerealiseerd wordt. Prettig toch?!

Frans – Projectbegeleider nieuwbouw

Rens – commissaris