Loading...

Ons team, uw vastgoedexperts

Persoonlijk zakendoen, dat is de kern van ons bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat u de beste service en adviezen krijgt. Omdat wij u kennen, weten wat u drijft en wat uw doelen en wensen zijn. Hoe we dat doen? Met onze mensen, vastgoedexperts met elk een ander specialisme. Een daarvan is uw vaste contactpersoon, maar de kennis en expertise van ons hele team staat tot uw beschikking.

Snelle service, nuchtere aanpak

Onze service is snel maar de aanpak is nuchter. We zitten niet voor niets midden in de polder van Haarlemmermeer en naast Schiphol Dat is ook de regio die wij uitstekend kennen; zowel de kavels als de panden en de mensen. Met een eigen database en een groot sterk netwerk kunnen wij zo snel voor u handelen. En wilt u persoonlijk advies voor een vastgoedkwestie buiten deze regio? Dan is dat geen enkel probleem, ook daar werken wij als consultants voor ondernemers met vastgoed.

Bedrijfsmatig onroerend goed

Schenk Makelaars is ruim 20 jaar actief als makelaar, taxateur en adviseur. Altijd voor bedrijfsmatig onroerend goed en altijd op de bekende no-nonsense manier. Met een compleet pakket aan diensten, de diverse specialisaties van onze vastgoedexperts en alle benodigde accreditaties en certificaten staan wij voor u klaar. Van relatief eenvoudige transacties tot complexe vastgoedprojecten. Wij regelen het voor u.

Laten we kennismaken!

Willen we persoonlijk zakendoen, dan moeten we elkaar eerst persoonlijk leren kennen. Wij stellen ons graag aan u voor, maar dat is natuurlijk slechts een eerste indruk. Laten we daarom snel afspreken en echt kennismaken!

Vragen?
023 711 40 57