Loading...

Regionale Vastgoedexperts in bedrijfsmatig onroerend goed

Aanbod vastgoed  Laten we kennismaken!


Zakelijke nuchterheid

Snelle service betekent bij ons juist geen ‘snelle jongens’. Gewone zakelijke nuchterheid uit de polder, dat is wat u hier vindt. Een ervaren en enthousiast team met vastgoed professionals. Onafhankelijk. Eerlijk en duidelijk handelen. Wij regelen het voor u. En ook niet onbelangrijk: wij doen wat we zeggen.

Sterk en groot lokaal netwerk

Wilt u bedrijfsmatig onroerend goed kopen, verkopen, huren, verhuren of wilt u beleggen in zakelijk vastgoed in de regio Haarlemmermeer en Schiphol? Dan staat Schenk Makelaars voor u klaar. Ons kantoor bevindt zich midden in de regio, wij beschikken over een sterk en groot netwerk en kennen als geen ander de markt, de mensen en de gebouwen. Bij ons krijgt u de persoonlijke service van een klein kantoor en de complete dienstverlening van een groot kantoor.

Beste rendement, voor u

Het beste rendement voor u! Dát is waar wij voor gaan. Dat kan zijn de beste verkoopprijs of een goede verhuurtransactie met een betrouwbare huurder. Maar ook een advies om iets anders met uw vastgoed te gaan doen als dat meer in uw belang is.

Dat is het voordeel van onze complete dienstverlening. U heeft via uw vastgoedexpert van Schenk Makelaars toegang tot alle specialisaties onder ons dak.

Verkoop & Verhuur en Beleggingen

Wat heeft Schenk Makelaars u te bieden?

  • verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed;
  • beleggen in zakelijk vastgoed.

Wij adviseren, regelen het van A tot Z en kunnen -indien noodzakelijk- ook aanvullende diensten verzorgen. Daarbij kunt u denken aan de aanhuur of aankoop van een nieuw pand, taxaties en herontwikkeling. Maar ook voor een concreet over het energiezuiniger maken van uw vastgoed.

Eigen database

Als dé regionale vastgoedexpert werken wij onder andere met onze eigen database. Op die manier kunnen wij voor u snel een interessante doelgroep benaderen wanneer u bijvoorbeeld het vastgoed wilt verkopen of verhuren. Of een selecte groep beleggers aanschrijven als u uw pand als belegging wilt aanbieden. Snel schakelen dus, waarbij onze kennis van- en in de regio zonder twijfel in uw voordeel werkt.

Gaan wij ook voor u aan de slag?

Wilt u ook persoonlijke service van dé vastgoedexperts uit de regio Haarlemmermeer -Schiphol? Neem dan contact op met Schenk Makelaars. Wij gaan graag ook voor u aan de slag!

Vragen?
023 557 22 88