Loading...

Zakelijk vastgoed getaxeerd door Schenk Makelaars

U wenst een taxatie van uw bedrijfsmatig onroerend goed? Dat regelen wij voor u! Snel, betrouwbaar en gevalideerd. Want bij Schenk Makelaars bezitten we de gewenste accreditaties voor alle banken, inclusief de RICS-accreditatie. En dankzij onze regionale kennis is er altijd inzicht in relevante, eerdere taxaties.

Verkoop, verhuur, bedrijfsopvolging of….

Of het nu voor de verkoop of verhuur van uw zakelijk vastgoed is, omdat er sprake is van bedrijfsopvolging, u een financiering wilt aanvragen, de huurwaarde bepaald moet worden of het bedrijfspand minnelijk getaxeerd… U kunt altijd bij ons terecht. Voor taxaties in de regio, maar ook ver daarbuiten.

Inzage in eerdere transacties uit de regio

Schenk Makelaars is dé Vastgoedexpert in de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Dat betekent dat wij veel zakelijk vastgoed in deze regio verkopen, verhuren, aankopen of aanhuren. En dat we dus inzage hebben in de waarde van heel veel panden in dit gebied. Inzicht in cijfers die niet openbaar zijn maar wel nodig voor een taxatie. Wij checken voor uw taxatie intern eerdere transacties en hebben zo een reële referentie van de markt. Met als resultaat dat we sneller taxeren en correct taxeren.

Rekenmodellen

Een ander voordeel van taxeren via Schenk Makelaars is de methodiek die wij gebruiken. Die is namelijk gebaseerd op door ons ontwikkelde rekenmodellen. Hierdoor kunnen we elk getal en elke berekening verklaren en het tot op het laatste cijfer achter de komma toelichten. Een pluspunt waarmee u weer sneller uw doel bereikt.

NRVT en RICS

Elke taxatie bij Schenk Makelaars wordt door 3 personen gecontroleerd, het ‘6-ogenprincipe’ dus. De taxateurs zijn ingeschreven bij het NRVT-register en we hebben bovendien een RICS-taxateur in huis wat door enkele banken als aanvullende eis bij taxaties wordt gesteld. Met een taxatie van Schenk Makelaars kunt u er dus op vertrouwen dat die snel en correct is én geaccepteerd zal worden.

Uw voordelen bij taxaties via Schenk Makelaars:

  • In bezit van alle accreditaties, inclusief de RICS
  • Inzicht in relevante, regionale transacties
  • Taxeren volgens zelf ontwikkelde rekenmodellen
  • Extra check van elke transactie via het 6-ogenprincipe
  • Snelle, correcte taxaties die geaccepteerd worden

Zullen we eens kennismaken?

Heeft u een bedrijfspand of ander zakelijk vastgoedobject in de regio Haarlemmermeer of Schiphol waarvoor u een taxatie nodig heeft? Of elders in Nederland? Vraag ons dan wat wij voor u kunnen betekenen. Als u nu contact met ons opneemt, dan vertellen we u graag meer over onze dienstverlening.