Loading...

Zakelijk vastgoed getaxeerd door Schenk Taxaties & Advies

U heeft een taxatie nodig van uw bedrijfsmatig onroerend goed? Dat regelen wij voor u! Snel, betrouwbaar en gevalideerd. Want bij Schenk Makelaars bezitten we de benodigde accreditaties voor alle banken, inclusief de RICS-accreditatie. Mede door onze regionale kennis hebben wij de deskundigheid in huis om in alle situaties de juiste waarde te bepalen.

Verkoop, verhuur, bedrijfsopvolging of….

Of het nu voor de verkoop of verhuur van uw zakelijk vastgoed is, omdat er sprake is van bedrijfsopvolging, u een financiering wilt aanvragen, de huurwaarde bepaald moet worden of het bedrijfspand minnelijk getaxeerd… U kunt altijd bij ons terecht. Voor taxaties in de regio, maar ook ver daarbuiten.

Inzage in eerdere transacties uit de regio

Schenk Makelaars is dé vastgoedexpert in de regio Haarlemmermeer – Schiphol. Dat betekent dat wij veel zakelijk vastgoed in deze regio verkopen, verhuren, aankopen of aanhuren. Daardoor hebben wij inzage in de waarde van heel veel panden in dit gebied. Inzicht in cijfers die niet openbaar zijn, maar wel nodig voor een taxatie. Wij checken voor uw taxatie intern eerdere transacties en hebben daarmee een reële referentie van de markt. Met als resultaat dat we sneller en correct kunnen taxeren.

Rekenmodellen

Een ander voordeel van taxeren via Schenk Makelaars is de methodiek die wij gebruiken. Die is namelijk gebaseerd op door ons ontwikkelde rekenmodellen. Hierdoor kunnen we elk getal en elke berekening verklaren en het tot op het laatste cijfer achter de komma toelichten. U ontvangt van ons dan ook een helder en onderbouwd inzicht in de waarde van uw vastgoed.

NRVT en RICS

Elke taxatie bij Schenk Makelaars wordt door 3 personen gecontroleerd, het ‘6-ogenprincipe’ dus. De taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Bovendien hebben wij een Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) taxateur in huis wat door enkele banken als aanvullende eis bij taxaties wordt gesteld. Met een taxatie van Schenk Makelaars kunt u er op vertrouwen dat deze snel en correct is én geaccepteerd zal worden.

Uw voordelen bij taxaties via Schenk Makelaars:

  • In bezit van alle accreditaties, inclusief de RICS
  • Inzicht in relevante, regionale transacties
  • Taxeren volgens zelf ontwikkelde rekenmodellen
  • Extra check van elke transactie via het 6-ogenprincipe
  • Snelle, correcte taxaties die geaccepteerd worden

Zullen we eens kennismaken?

Heeft u een bedrijfspand of een ander zakelijk vastgoedobject in de regio Haarlemmermeer – Schiphol waarvoor u een taxatie nodig heeft? Of elders in Nederland? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vragen?
023 557 22 88