Loading...

Huurt u een bedrijfspand, winkel, kantoor of andere commerciële ruimte? Dan heeft u te maken met een huurcontract. Een contract dat vastligt tenzij… Is er ruimte voor het aanpassen van de voorwaarden? Dan kunt u het contract heronderhandelen. En dat doen wij graag voor u.

Bij verlenging of wijzigingen van het huurcontract

Als u het huurcontract wilt verlengen of als er tussentijds wijzigingen in het contract worden aangebracht, dan kunnen de voorwaarden opnieuw besproken worden. Zo’n moment is interessant omdat uw positie en uw belangen verstevigd kunnen worden. Mits de heronderhandelingen goed gevoerd worden. En wij doen dat.

Beoordeling van het lopende huurcontract

Het kan ook zijn dat u niet tevreden bent met uw huurcontract, de huurprijs of specifieke voorwaarden in het contract. Vraag ons dan om uw contract te beoordelen. Wij kennen de actuele wet- en regelgeving en weten wat wel en niet mogelijk of toegestaan is. Wellicht is er een mogelijkheid om ook uw huurcontract opnieuw te bespreken met de verhuurder en betere voorwaarden of een betere huurprijs af te spreken. Wij adviseren u daar graag in en zijn er voor u om die heronderhandelingen te voeren.

Onrechtmatige aanpassing van het huurcontract?

Twijfelt u of uw huurcontract wel gewijzigd mag worden? En of die wijziging uw belangen wellicht schaadt? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij beoordelen uw huurcontract, of de recente wijziging wel rechtmatig is en we zullen u adviseren wat de beste te nemen vervolgstap is. En als u dat wenst, begeleiden wij u daarbij.

Uw voordelen bij heronderhandelingen door SMC Consultants:

  • Jarenlange ervaring in huurcontracten en (her)onderhandelingen
  • Altijd een betrokken partner die optreedt in uw belang
  • Diepgaande kennis van relevante en actuele wet- en regelgeving
  • Ook beschikbaar voor second opinions
  • Complete dienstverlening; van advies tot en met onderhandelingen

Meer weten of een persoonlijk advies?

Wilt u als huurder van zakelijk vastgoed zeker weten dat uw positie optimaal geregeld is? Vraag het dan aan ons. Voor een check en voor heronderhandelingen van uw huurcontract. Wij zijn er voor u en uw belang. Zullen we eens kennismaken?

Vragen?
023 711 40 57