Loading...

Ons team, uw vastgoedexperts

Persoonlijk zakendoen, dat is de kern van ons bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat u de beste service en adviezen krijgt. Omdat wij u kennen, weten wat u drijft en wat uw doelen en wensen zijn. Hoe we dat doen? Met onze mensen, vastgoedexperts met elk een ander specialisme. Een daarvan is uw vaste contactpersoon, maar de kennis en expertise van ons hele team staat tot uw beschikking.

Snelle service, nuchtere aanpak

Onze service is snel maar de aanpak is nuchter. We zitten niet voor niets midden in de polder van Haarlemmermeer en naast Schiphol Dat is ook de regio die wij uitstekend kennen; zowel de kavels als de panden en de mensen. Met een eigen database en een groot sterk netwerk kunnen wij zo snel voor u handelen. En wilt u persoonlijk advies voor een vastgoedkwestie buiten deze regio? Dan is dat geen enkel probleem, ook daar werken wij als consultants voor ondernemers met vastgoed.

Bedrijfsmatig onroerend goed

Schenk Makelaars is ruim 20 jaar actief als makelaar, taxateur en adviseur. Altijd voor bedrijfsmatig onroerend goed en altijd op de bekende no-nonsense manier. Met een compleet pakket aan diensten, de diverse specialisaties van onze vastgoedexperts en alle benodigde accreditaties en certificaten staan wij voor u klaar. Van relatief eenvoudige transacties tot complexe vastgoedprojecten. Wij regelen het voor u.

Laten we kennismaken!

Willen we persoonlijk zakendoen, dan moeten we elkaar eerst persoonlijk leren kennen. Wij stellen ons hier alvast aan u voor, maar dat is natuurlijk slechts een eerste indruk. Laten we daarom snel afspreken en echt kennismaken!

Bedrijfshuisvesting of beleggen in zakelijke panden, het heeft voor Almar geen geheimen. Hij adviseert onze klanten bij al hun vraagstukken omtrent bedrijfsmatig onroerend goed volgens het credo ‘eerst de klant, dan het pand’. Wat u dat oplevert? Een maximaal resultaat waarbij uw wensen en situatie het uitgangspunt zijn. En dat is een fijn perspectief toch?!

Almar Bouwman

Klanten met vragen of problemen kunnen altijd bij Brigitte terecht. Zij staat voor ze klaar en helpt ze verder. Wat haar elke dag vrolijk naar ons kantoor doet gaan? Het goede contact met de collega’s en de sterke samenwerking onderling.

Brigitte van Oostveen

Maximale inspanning voor een maximaal rendement, dat is Stephan. Voor onze zakelijke relaties regelt hij de verhuur en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Persoonlijk en betrokken, want het contact met de klant en het sluiten van een mooie transactie maakt zijn dag. Net als tevreden klanten die weer terugkomen voor nieuwe opdrachten. Dus kom maar op…!

Stephan Spillenaar

Michel is onze consultant, ofwel adviseur zoals wij dat in de polder noemen. Welke naam je hem ook geeft, hij zorgt er met een breed en totaal advies voor dat de opdrachtgever niet alleen huisvesting vindt, maar dat het ook een vastgoedoplossing is die geschikt is voor de lange termijn. Een ideale dealmaker dus, ook al is dat geen echte term uit deze regio…

Michel Bijl

De kans is groot dat als u ons belt dat u Floortje aan de telefoon krijgt. Zij zorgt namelijk onder meer voor het aannemen en doorverbinden van binnenkomende telefoongesprekken, beheert de agenda’s, ontvangt de klanten en doet nog veel meer. Een duizendpoot dus.

Floortje Slenders

Cees Steur is een begrip in Haarlemmermeer, mogen we dat zeggen? Ja, dat mag! Als eigen ondernemer heeft hij in het recente verleden zijn sporen verdiend in de regio Halfweg/Zwanenburg. En na een aantal vastgoed gerelateerde job hops is hij terug naar zijn oude liefde: het makelen en het taxeren. En weet u wat nou zo mooi is? Cees is breed inzetbaar. Of het nu om het taxeren van een woning gaat of een kantoorpand of exploitatie gebonden vastgoed, niets is hem teveel. Ook voor het waarderen van grootzakelijk vastgoed (> 5 miljoen euro) kunt u met een gerust hart bij hem aankloppen.

Cees Steur

Wie wil weten wat er bij Schenk Makelaars gebeurt, moet bij Bea zijn. Als directiesecretaresse en officemanager heeft zij alles in de gaten en kent ze elke klant. Bea is enthousiast, professioneel en ambitieus… Wordt zij de eerste vrouwelijke makelaar van ons kantoor?

Bea Sas
Sandra Romijn Sandra Romijn

Dat wij zo’n optimale service aan onze klanten kunnen geven, komt onder meer omdat wij geen omkijken hebben naar sommige praktische kanten van het ondernemen. Sandra regelt dat namelijk voor ons; de cijfers, de nota’s en al het andere dat bij een goede administratie komt kijken. Wat zij leuk vindt aan haar werk? Als ze het op tijd af kan ronden en dat ze met ons kan samenwerken. Mooi toch?

Sandra Romijn

Laurens; de oprichter van ons bedrijf en de adviseur voor ondernemers en DGA’s met complexe huisvestingvraagstukken. Door heel Nederland is hij actief als vastgoedexpert en zet zijn kennis en netwerk in om andere ondernemers te begeleiden bij hun verdere groei. Laurens is trots op zijn team en ziet verdere groei voor Schenk Makelaars en SMC Consultants dan ook als de logische, volgende stap.

Laurens Schenk

Bij een nieuwbouwproject zijn altijd veel partijen betrokken. Maar gelukkig hebben wij Frans; hij begeleidt en adviseert bij nieuwbouwprojecten voor kantoorhuisvesting. Of het nu de aannemer is, de architect of de ambtenaar, Frans spreekt hun taal en zorgt dat het gerealiseerd wordt. Prettig toch?!

Frans Kooijmans

Voor Clementien vliegen de dagen voorbij. Zij is commercieel medewerker en secretaresse. De telefoon aannemen, afspraken maken voor bezichtigingen, maar ook het bijhouden van het archief. Heel afwisselend werk.

Clementien van Rhoon

Zonder zorgen vastgoed ontwikkelen, transformeren of beheren? Halwest regelt het. Via VB Vastgoedmanagement adviseert hij onze klanten over vastgoedbeheer, ontwikkeling van nieuwe vastgoedprojecten of de transformatie van bestaande. Maar ook energielabels, bestemmingswijzigingen of omgevingsvergunningen kennen voor hem geen geheimen. Kortom, vastgoedvraagstukken vragen om Halwest!

Halwest Rashid

Weet iemand meer van Haarlemmermeer dan Martin Borst? Wij weten wel zeker van niet! Meer dan 40 jaar werkte hij in deze regio en hield zich onder meer bezig met bedrijventerreinen, kantoren en winkelcentra. En nu helpt Martin ons en onze klanten nog steeds met al zijn kennis en ideeën voor nieuwe gebouwen en kavels. Heb je vragen over een nieuw (ver)bouwplan, dan bel je natuurlijk Martin. Wie anders?

Martin Borst

Carel helpt onze klanten met het concretiseren van hun bouwwensen. Van een bouwvergunning tot en met een uitvoering gereed bouwplan, binnen budget en planning natuurlijk. En met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw is dat wel aan Carel toevertrouwd. Zijn motto: ‘Met betrokkenheid, openheid en vertrouwen kom je uiteindelijk het verst voor je klant. Zijn grootste uitdaging? De Mont Blanc beklimmen…. Maar wij zien Carel toch het liefst bij ons op – 6.80 m NAP.

Carel van Till

Weet er iemand meer van makelen en taxeren in de regio Haarlemmermeer dan Henk? Wij denken van niet. Henk weet hoe transacties succesvol afgerond moeten worden en deelt zijn ervaring daarin ruimschoots met de rest van het team bij Schenk Makelaars. En in ruil daarvoor houden wij hem jong, zo zijn wij dan ook weer!

Henk Kuivenhoven

Gerke Faber

Madelène is al ruim 15 jaar onze hospitality dame. Zij is bij allerlei bijeenkomsten present om onze gasten welkom te heten. Madelène: “Mijn taak is het vriendelijk en gastvrij ontvangen en verzorgen van de gasten. Wij hebben een fijne samenwerking en het regelen van de ontvangsten is heel leuk om te doen. Het is plezierig om mee te mogen denken. En ook om te voelen dat de gasten het warme welkom en verzorging waarderen.”

Madelène den Ouden

Bertine is onze tekstdichter. Zij houdt onze d’tjes en t’jes in de gaten en schrijft onder meer de teksten voor sociale media. Bertine: “Ik vind de Nederlandse taal ontzettend leuk, het is één van de moeilijkste talen ter wereld. Alleen Chinees is nog lastiger. Maar ik ben ermee opgegroeid en dan valt het wel mee. We hebben regels, maar die kennen ook talloze uitzonderingen. En dat maakt het juist voor mij zo leuk.”

Bertine Schröder

Onze nestor! Vader van Laurens en al vanaf de start bij ons bedrijf betrokken. Sinds hij de ambtenarij heeft verlaten is Schenk Makelaars zijn grootste hobby. En van het uitoefenen van zijn hobby wordt hij vrolijk! Maar ook vindt hij het nuttig om bezig te zijn bij een innovatief bedrijf. Het is interessant en leuk! Zijn wapenspreuk? Gezond blijven en genieten!

Rens Schenk

Paul is al vele jaren actief in de IT (Informatie Technologie). Hij is voor ons een betrouwbare partner die meedenkt en die ons de zorg voor de website(s) uit handen neemt. Paul: “Schenk Makelaars was tien jaar geleden mijn eerste opdrachtgever en tot op heden werken we nog steeds samen aan diverse projecten. Wat het werk voor mij zo leuk maakt is het contact en samen nieuwe (technische) uitdagingen bedenken en realiseren. Het programmeren blijft mij uitdagen en inspireren tot nieuwe ideeën. Ik ben getrouwd met Daphne, samen hebben we een onderneming Blue Cloud Company. Wij leveren maatwerk om de online zichtbaarheid van onze klanten te vergroten. Het is ontzettend leuk om dit samen te doen.”

Paul Romijn
Vragen?
023 557 22 88