Loading...

Aanhuur of aankoop van zakelijk vastgoed

Of u nu een nieuw bedrijfspand wilt betrekken, een loods zoekt voor uw logistieke activiteiten, een winkelpand, een nieuw stuk grond of wilt investeren in een beleggingspand… de adviseurs van SMC Consultants staan voor u klaar. Met concreet advies waarbij we verder kijken dan de panden en de locaties. Wij kijken naar uw belang en helpen u bij de aanhuur of aankoop van zakelijk vastgoed of een perceel.

Haarlemmermeer, Schiphol en daarbuiten

Als SMC Consultants zijn wij de Vastgoedexpert in de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Maar ook daarbuiten helpen we u als u een nieuwe locatie zoekt voor uw bedrijfsactiviteiten.

Advies gericht op uw belang

Soms is aanhuur beter, soms aankoop. Wat voor u geldt weten we pas als we met u gesproken hebben. We luisteren naar de wensen en bespreken met u de huidige situatie en wat u verwacht voor de toekomst. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de markt zullen we u vervolgens adviseren. Waarbij uw belang altijd centraal staat.

Praktische en duurzame aanpak

Ons advies bij de aanhuur of aankoop van zakelijk vastgoed begint altijd met een goed gesprek. Is het duidelijk wat de wensen en eisen zijn, dan werken we voor u een programma van eisen uit waarin ook het thema duurzaamheid aan bod komt. Met dit programma als uitgangspunt gaan we vervolgens voor u aan de slag. Dat kan een zoektocht naar een specifiek pand zijn maar net zo goed naar een geschikt stuk grond. Is dat gevonden, dan regelen we alles wat nodig is tot en met de oplevering.

Alles voor een goed resultaat

Het advies en de begeleiding is namelijk van A tot en met Z, en vaak nog meer dan dat. Elk traject is anders en onze service is dus ook altijd verschillend. Noem het maatwerk, voor ons is het de standaard. Wat nodig is om een goed resultaat te bereiken, wordt geregeld. Dat kan een bouwtechnische keuring zijn of een bodemonderzoek bij aankoop tot het onderhandelen van de voorwaarden bij aanhuur of een check van de huurders bij de investering in een beleggingspand.

Uw partner met een sterk netwerk en veel kennis van zaken

Bij SMC Consultants vindt u niet alleen ervaren adviseurs die u begeleiden bij de aanhuur of aankoop van nieuw zakelijk vastgoed, u heeft er ook een partner bij met een groot en sterk netwerk en kennis van zaken. Al die kennis en dat hele netwerk staan voor u ter beschikking.

Onderverhuur goed geregeld

Koopt u vastgoed ‘op de groei’? Dan regelen we ook de onderverhuur voor u. Zo blijft de tijdelijke extra ruimte niet onbenut en optimaliseren we het rendement van uw investering. Huurt u een pand voor een langere termijn? Dan checken we voor u de eventuele jaarlijkse huurverhoging en de servicekosten.

Uw voordelen bij aanhuur of aankoop via SMC Consultants:

  • Complete dienstverlening met veel extra services
  • Voor alle zakelijke panden, gronden en beleggingsobjecten
  • Jarenlange ervaring
  • Groot netwerk in de regio en daarbuiten
  • Advies in uw belang met aandacht voor duurzaamheid

Zullen we kennismaken?

Zoekt u een ervaren, betrouwbare adviseur die u helpt bij het aanhuren of aankopen van zakelijk vastgoed? Laten we dan eens kennismaken.

Bel of mail ons en we ontmoeten elkaar dan snel.

Vragen?
023 711 40 57