Loading...

Heeft u plannen met uw huidige vastgoed? Of wilt u ‘iets’ met de gronden die u bezit? Dan is het tijd om u te laten adviseren over de mogelijkheden van vastgoedontwikkeling. En dat kan door de vastgoedexperts van Schenk Vastgoedmanagement.

Verbouwen, herontwikkelen of nieuwbouw

Ook al hebben we het bij vastgoed doorgaans over ‘stenen’, wij weten dat dé oplossing voor uw vastgoedvraagstuk niet in beton gegoten is. Een verbouwing kan nodig zijn om het pand optimaal te kunnen benutten. Net zo goed als dat herontwikkeling een optie kan zijn voor de verdere groei van uw onderneming. Of nieuwbouw. Maar welke aanpak de beste is voor uw huidige en toekomstige situatie? Daarover gaan wij graag met u in gesprek.

Uw plannen en externe factoren

Gericht op uw wensen, de verwachtingen voor de toekomst en de plannen die u met uw onderneming en het pand of de grond heeft, gaan wij voor u de opties onderzoeken. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar externe factoren zoals wet- en regelgeving, bestemmingsplannen, ontwikkelingen in de markt en de besluitvorming van (lokale) overheden.

Breed en duidelijk advies

Niet alleen de mogelijkheden worden voor u in kaart gebracht. Ook de te verwachten route die doorlopen moet worden om de gewenste vastgoedtransitie te realiseren. Want niet altijd is de optie die het meest aantrekkelijk lijkt, ook het meest renderend. Daarom adviseren wij u over de volle breedte en in duidelijke taal.

Veelomvattend

Ons advies is dus breed, net als onze dienstverlening veelomvattend is. Van aanbevelingen bij een bodemonderzoek tot advies bij juridische vastgoedzaken, het bespreken van de casus met gemeente en overheden tot en met het opstellen van het programma van eisen, een architect selecteren en vergunningen aanvragen. Wij kennen de regio, de vastgoedwereld, de regels en wat nog meer van invloed is op projecten in vastgoedontwikkeling. Zo helpen wij u bij de realisatie van uw vastgoedproject.

Van complexe informatie naar heldere taal

Bovendien spreken wij de taal van alle betrokken partijen. Wij vertalen complexe informatie naar heldere taal. En andersom verwoorden wij vragen en ideeën van onze klanten naar de betrokkenen bij overheden. U begrijpt dan niet alleen wat er gebeurt en welke opties u heeft, wij helpen u zo ook concreet het project verder te brengen.

Renderend en structureel

Van advies tot en met de regie bij de realisatie, wij zijn er om voor u de best mogelijke oplossing te vinden en die uit te (laten) voeren. Dat kunnen verrassende alternatieven zijn maar altijd is het een renderende, structurele oplossing die aansluit bij uw wensen en situatie.

Meer weten? Vraag het ons!

Wilt u weten wat uw opties zijn in vastgoedontwikkeling, of dat nu voor een pand is of voor een stuk grond? Vraag het ons. Als vastgoedexperts zijn wij thuis in de regio en deskundig in de materie. Spreken wij u binnenkort?

Vragen?
023 711 40 52