Loading...

Complexe vastgoedvraagstukken

Vastgoedprojecten zijn nooit heel rechtlijnig maar soms zijn ze ronduit complex. Heeft u zo’n complex vraagstuk waardoor u niet verder komt met uw vastgoedproject? Of wilt u uw investering in vastgoed maximaal laten renderen? Kies dan voor het advies en de begeleiding door de experts uit de regio; Schenk Vastgoedmanagement.

Vastgelopen vastgoedprojecten vlottrekken

Of het nu een verbouwing is, een nieuwbouwproject of herontwikkeling, tal van factoren kunnen de voortgang belemmeren. Dat zo’n situatie tijd, geld en heel veel energie kost, hoeven wij u niet te vertellen. Wat wij wel voor u doen is voortvarend aan de slag gaan om het vastgoedproject weer vlot te trekken.

Overzichtelijk

Ook voorafgaand aan een vastgoedproject kunt u al iemand gebruiken die de situatie voor u analyseert, de mogelijkheden onderzoekt en u in heldere taal verschillende oplossingen presenteert. Zo maken wij van ingewikkelde vastgoedprojecten overzichtelijke trajecten waarbij u weet wat uw opties zijn en welke consequenties daaraan verbonden zijn. En natuurlijk kunt u op ons rekenen voor advies welke keuze het beste past bij uw bedrijf en uw wensen.

Aandacht voor ondernemen

Onze opdrachtgevers zijn ondernemers. Wij weten dat uw aandacht naar uw business gaat. En terecht, bij ons is dat ook zo. Wij houden ons bezig met vastgoedprojecten. Van het onderzoek naar de mogelijkheden tot de realisatie en zelfs het beheer ervan. Dat kan ook voor uw vastgoedproject. Wij regelen dat, zodat u kunt ondernemen.

Netwerk

Juist doordat vastgoed onze expertise is, profiteert u van onze kennis en ervaring daarin. Maar ook van ons netwerk. Een netwerk van betrouwbare partners, specialisten in hun vakgebied zoals juristen en architecten, die wij voor u inschakelen als dat nodig is. En met ons netwerk in de overheid weten we waar we moeten zijn voor informatie en besluiten en hoe we die kunnen beïnvloeden. Waardevolle contacten die keer op keer van meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers.

Effectief met een vastgoedexpert

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij effectief optreden bij complexe vastgoedvraagstukken, bij vastgelopen vastgoedprojecten en ook bij discrete vastgoedopdrachten. Wilt u verder met uw vastgoed? Dan schakelt u een expert in die dat voor u mogelijk maakt. Een vastgoedexpert dus.

Schenk Vastgoedmanagement, voor maximaal resultaat

Wilt u uw vastgoedproject in goede banen laten leiden? Of uw investering daarin maximaal laten renderen? Dan komen we graag met u in gesprek. De vastgoedmanagers van Schenk staan voor u klaar. Neemt u contact met ons op?

Vragen?
023 711 40 52