Loading...
Te huur Kantoorruimte

Taurusavenue 133, Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
Wij laten u graag kennis maken met de Taurusavenue 133 gelegen op kantorenpark Beukenhorst Zuid in Hoofddorp. In de komende periode gaat er een upgrade plaatsvinden van de centrale entreehal waarbij een moderne & look en feel zal worden gerealiseerd. De ontwerpen hiervan kunnen wij op aanvraag delen. De centrale entreehal zal onder andere worden voorzien van loungeruimtes, een bemande koffiebar/receptie en het bedrijfsrestaurant “The Farm Kitchen” van chef Jonathan Karpathios.
De beschikbare kantoorruimten zijn voorzien van veel licht, een nieuw systeemplafond voorzien van ledverlichting en een afwerkklare vloer. Verhuurder is voornemens de komende jaren het gebouw nog verder te verduurzamen.

LOCATIE
Gebouw Toro bevindt zich op een unieke locatie direct langs de Geniedijk (Stelling van Amsterdam en UNESCO wereld erfgoed), naast de monumentale boerderij van restaurant Den Burgh. Het gebouw ligt op steenworp afstand van het NS- en busstation Hoofddorp. De halte van buslijn 300 (vrij liggende busbaan/Zuidtangent) ligt op enkele minuten loopafstand. De bereikbaarheid per auto is uitstekend met de A4/A44 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam) en de A5 op enkele autominuten afstand.

BESCHIKBAAR
Voor de verhuur is er thans 3.072 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de tweede en derde verdieping. Per verdieping betreft het ca. 1.537 m² v.v.o. kantoorruimte. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 500 m² v.v.o. kantoorruimte.

PARKEREN
67 parkeerplaatsen, de parkeernorm is ca. 1:45. Er is tevens de mogelijkheid tot het opladen van elektrische voertuigen.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
€ 220,- m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
€ 1.750,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Taurusavenue 133
Hoofddorp
Hoofddorp Beukenhorst

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Taurusavenue 133 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88