Loading...
Te koop Belegging

Rijnlanderweg, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Te koop, volledig verhuurd parkeerterrein met 198 parkeerplaatsen, naast het tankstation Kromhout te Hoofddorp. Het buitenterrein is gevestigd nabij het kantorenpark Beukenhorst-Oost en de Hoek.

Locatie
De bereikbaarheid van dit object per auto is zeer goed. Kantorenpark Beukenhorst-Oost is slechts op enkele autominuten van Rijksweg A4 (Amsterdam – Den Haag) gelegen, alsmede de Rijksweg A5 (Haarlem). Het object is ook per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Het NS Station Hoofddorp is op enkele minuten afstand te vinden. De halte van de Zuidtangent, de zeer snelle busverbinding van Haarlem via Hoofddorp en Schiphol naar Amsterdam, ligt ook op loopafstand.

Opleveringsniveau
Het parkeerterrein wordt opgeleverd in de huidige staat ( ‘as is, where is’), derhalve onder andere rekening houdende met de huidige huurder c.q. huurovereenkomsten.

Het parkeerterrein is verhuurd aan 1 huurder en de huidige totale huurstroom bedraagt ca. € 135.510,- op jaarbasis. De huurovereenkomsten worden na ondertekening van een NDA beschikbaar gesteld (zie ook verkoopproces).

Vraagprijs
Op aanvraag.

Ligging

Rijnlanderweg
Hoofddorp

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Rijnlanderweg Hoofddorp
Advies?
023 - 557 22 88