Loading...
Te huur Bedrijfsruimte

Crommelinbaan 55 E, Cruquius

Omschrijving

OBJECT
Te huur, een zeer representatieve en duurzame nieuwbouw bedrijfsunit gelegen aan de Crommelinbaan 55E te Cruquius. Het project bestaat uit een moderne nieuwbouwbedrijfsunit (type E). De unit word zeer compleet opgeleverd en is o.a. voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, elektrische overheaddeuren en drie eigen parkeerplaatsen.

LOCATIE
De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Cruquius-Zuid. Door de gemeente Haarlemmermeer aangewezen als een locatie voor lokale/regionale en kleinschalige bedrijven. Het terrein ligt ten oosten van woonboulevard Cruquius en is prima bereikbaar vanaf de N201, met een aansluiting naar de A9/A4.

BESCHIKBAAR
De bedrijfsunit is beschikbaar vanaf circa 225,1 m² inclusief 3 eigen parkeerplaatsen. De unit bestaat uit circa 150,1 m² bedrijfshal op de begane grond en circa 75 m² kantoorruimte op de 1e verdieping inclusief pantry en toiletruimte. Een aantal units is reeds verhuurd.

PARKEREN
3 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 2.931,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Crommelinbaan 55 E
Cruquius
Cruquius-Zuid

Kaart Luchtfoto Streetview

Video

Plattegrond

  • Plattegrondtekening Crommelinbaan 55 E Cruquius

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Crommelinbaan 55 E Cruquius
Vragen?
023 - 557 22 88