Loading...
Te huur Parkeerplaats

Capronilaan 12-20 (parkeerplaatsen), Schiphol-Rijk

Omschrijving

OBJECT
De parkeerplaatsen zijn gelegen in Schiphol-Rijk, in het zuiden-/ zuidoosten van het Schiphol luchthaven gebied. Het Business Park heeft een ruime opzet en een parkachtige omgeving met veel groenpartijen. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Capronilaan 12-20 te Schiphol-Rijk. Schiphol-Rijk, direct grenzend aan Luchthaven Schiphol, is een business park waar tal van internationale, gerenommeerde ondernemingen hun Europese hoofdkantoor dan wel distributiecentrum hebben gevestigd.

LOCATIE
Auto
De parkeerplaatsen zijn per auto zeer goed bereikbaar. Tevens biedt de nabij gelegen N201 een uitstekende ontsluiting tot de omliggende snelwegen zoals de A4 (Amsterdam – Den Haag), de A9 (Alkmaar – Badhoevedorp) en de A5 (Hoofddorp – Haarlem).

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer zijn de parkeerplaatsen ook goed te bereiken. Regionale buslijnen (lijn 187, 194 en 287) zorgen voor de verbinding met Schiphol en het treinstation van Hoofddorp. Amsterdam Centraal ligt op een afstand van ca. 10 minuten met de trein. Schiphol-Rijk heeft twee bushaltes en een frequente busstop wat zorgt voor korte wachttijden. De Zuidtangent, een snelle shuttle verbinding via een eigen busbaan, die Haarlem, Schiphol en Aalsmeer met elkaar verbindt, krijgt ook een halte op Schiphol-Rijk.

BESCHIKBAAR
15 parkeerplaatsen in de parkeergarage te huur.

HUURPRIJS
€ 750,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURTERMIJN
Flexibel huurtermijn, met een wederzijds opzegtermijn van 3 maanden.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Capronilaan 12-20 (parkeerplaatsen)
Schiphol-Rijk

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Capronilaan 12-20 (parkeerplaatsen) Schiphol-Rijk
Vragen?
023 - 557 22 88