Loading...
Verkocht Bedrijfsruimte

Boeingavenue 307 F, Schiphol-Rijk

Omschrijving

OBJECT
Te koop, bedrijfspand met kantoor- en bedrijfsruimte gelegen aan de Boeingavenue 307-F te Schiphol-Rijk, in het zuiden-/ zuidoosten van het Schiphol luchthaven gebied. Het business Park heeft een ruime opzet en een parkachtige omgeving met veel groenpartijen. De unit maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject ‘Mainport’ dat van hoogwaardig niveau is. De oppervlakte is verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping, beide ca. 100 m². Door de courante indeling, aanwezigheid van een overheaddeur, eigen entree en een vrije hoogte van maar liefst ca. 3,70 m op de begane grond zijn de gebouwen uitermate geschikt voor diverse (gecombineerde) doeleinden.

LOCATIE
Auto
Het object is per auto zeer goed bereikbaar. Tevens biedt de nabij gelegen N201 een uitstekende ontsluiting tot de omliggende snelwegen zoals de A4
(Amsterdam – Den Haag), de A9 (Alkmaar – Badhoevedorp) en de A5 (Hoofddorp – Haarlem).

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken. Regionale buslijnen (lijn 187, 194 en 287) zorgen voor de verbinding met Schiphol en het treinstation van Hoofddorp. Amsterdam Centraal ligt op een afstand van ca. 10 minuten met de trein. Schiphol-Rijk heeft twee bushaltes en een frequente busstop wat zorgt voor korte wachttijden. De Zuidtangent, een snelle shuttle verbinding via een eigen busbaan, die Haarlem, Schiphol en Aalsmeer met elkaar verbindt, krijgt ook een halte op Schiphol-Rijk.

BESCHIKBAAR
Het bedrijfspand met bedrijfs-en kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 200 m² b.v.o. en is als volgt verdeeld:
Begane grond: ca. 100 m² bedrijfsruimte;
Eerste verdieping: ca. 100 m² kantoorruimte.

VRAAGPRIJS
€ 350.000,-k.k., te vermeerderen met omzetbelasting.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Boeingavenue 307 F
Schiphol-Rijk
Schiphol-Rijk

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Boeingavenue 307 F Schiphol-Rijk
Vragen?
023 - 557 22 88