Loading...

Regionale Vastgoedexperts in bedrijfsmatig onroerend goed

Aanbod vastgoed  Laten we kennismaken!


Zakelijke nuchterheid

Snelle service betekent bij ons overigens niet meteen ‘snelle jongens’. Gewone zakelijke nuchterheid uit de polder, dat is wat u hier vindt. Eerlijk en duidelijk handelen we in uw belang, regelen het geheel en goed voor u en doen we wat we zeggen.

Sterk en groot lokaal netwerk

Wilt u bedrijfsmatig onroerend goed verkopen, verhuren of beleggen in zakelijk vastgoed in de regio Haarlemmermeer en Schiphol? Dan komt u bij ons, Schenk Makelaars in Hoofddorp. Midden in de regio met een sterk en groot netwerk kennen wij de markt; de mensen en de panden. Hier krijgt u de snelle, persoonlijke service van een klein kantoor samen met de complete dienstverlening van een groot kantoor.

Beste rendement, voor u

Het beste rendement voor u, dat is waar wij voor gaan. Dat kan de beste verkoopprijs zijn of een goede verhuurtransactie met een betrouwbare huurder. Maar ook een advies om iets anders met het vastgoed te doen als dat meer in uw belang is. Dat is het voordeel van onze complete dienstverlening waarmee u toegang heeft tot alle specialisaties onder ons dak, via uw Vastgoedexpert van Schenk Makelaars.

Verkoop & Verhuur en Beleggingen

De makelaardij van Schenk Makelaars biedt u: • de verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed, • het beleggen in zakelijk vastgoed. Hierin adviseren we, regelen het van A tot Z en kunnen als dat nodig is, ook aanvullende diensten verzorgen. Zoals de aanhuur of aankoop van een nieuw pand, taxaties, herontwikkeling of bijvoorbeeld concreet advies hoe u een te verhuren pand energiezuiniger maakt.

Gaan wij ook voor u aan de slag?

Wilt u ook persoonlijke service van Vastgoedexperts uit de regio Haarlemmermeer en Schiphol? Neem dan contact op met Schenk Makelaars. Wij gaan graag ook voor u aan de slag!

Eigen database

Als dé regionale Vastgoedexperts werken wij ook met onze eigen database. Zodat we voor u snel een interessante doelgroep kunnen benaderen als u wilt verkopen of verhuren. Of een selecte groep beleggers aanschrijven als u uw pand als belegging wilt aanbieden. Snel schakelen dus waarbij onze kennis van en in de regio in uw voordeel werkt.

Vragen?
023 557 22 88