Loading...
Te huur Kantoorruimte

Beechavenue 30, Schiphol-Rijk

Omschrijving

OBJECT
Te huur, prachtige, representatieve kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping in het kantoorgebouw gelegen aan de Beechavenue 30 te Schiphol-Rijk, op het kantorenpark RichPort.

LOCATIE
Het gebouw is gelegen op RichPort Park Schiphol-Rijk, een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. Het kantoor is ideaal gelegen aan de Ring Zuid en met de auto goed bereikbaar. Tevens zijn er ook 10 parkeerplekken beschikbaar. Tot slot is de bushalte direct om de hoek gelegen.
Het kantorenpark heeft een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement verzorgd.

BESCHIKBAAR
Voor de verhuur is er totaal circa 742 m² v.v.o. kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar, deelverhuur mogelijk vanaf circa 350 m² v.v.o.. De kantoorruimte is voorzien van allerlei faciliteiten, zoals meeting ruimtes, call boots en een mooie keuken. De moderne uitstraling, het vele glas en ramen zorgen ervoor dat het een fijne werkplek is met veel daglicht. Verder is het kantoor voorzien van een moderne inrichting; denk bijvoorbeeld aan in hoogte verstelbare bureaus, stoelen, schermen en niet te vergeten een pingpongtafel.

Het NEN2580 meetrapport is bij ons op kantoor op te vragen.

PARKEREN
10 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar voor verhuur.
Huurprijs € 995,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURPRIJS
Vanaf € 140,- per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Beechavenue 30
Schiphol-Rijk
Schiphol-Rijk

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Beechavenue 30 Schiphol-Rijk
Vragen?
023 - 557 22 88