Loading...
Te huur Bedrijfsruimte

Frankweg 45 E, Nieuw-Vennep

Omschrijving

TE HUUR: WERKRUIMTE MET KARAKTER EN EEN GLIMLACH!
Ben je op zoek naar een plek waar je niet alleen productief kunt werken, maar ook met plezier de deur binnenstapt? Zoek niet verder! Deze bedrijfslocatie biedt alles wat je nodig hebt om je onderneming te laten bloeien. Of je nu zzp’er bent of een groeiend bedrijf runt, hier vind je een ruimte die net zo ambitieus is als jij!

De locatie is ruim, licht en praktisch ingedeeld, met genoeg stopcontacten om al je apparaten tevreden te houden. En parkeren? Geen zorgen, dat doe je gewoon op jouw eigen 3 privé plekken voor de deur (zonder parkeerstress). Of je rijdt jouw hoge bus gewoon naar binnen! De bereikbaarheid is ook top: of je nu met de fiets, trein, auto of vliegend tapijt komt, je bent er zo!

Als kers op de taart huur je van een ondernemer die weet hoe belangrijk het is om je welkom te voelen. Een verhuurder die bekend staat als een betrokken en fijne eigenaar om mee samen te werken. Geen gedoe, gewoon duidelijkheid en goede afspraken. Hier krijg je niet alleen een werkruimte, maar ook een verhuurder met een glimlach!

Klinkt goed? Kom snel kijken voordat iemand anders er met je toekomstige werkplek vandoor gaat!

BESCHIKBAAR
Het bedrijfspand met bedrijfs- en kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 178,7 m² b.v.o. en is als volgt verdeeld:

– circa 90,45 m² b.v.o. bedrijfsruimte op de begane grond;
– circa 88,21 m² b.v.o. bedrijfs-/kantoorruimte op de eerste verdieping.

PARKEREN
3 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 1.800,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Frankweg 45 E
Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep Zuid

Kaart Luchtfoto Streetview

Video

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Frankweg 45 E Nieuw-Vennep
Vragen?
023 - 557 22 88