Propertize sluit huurovereenkomst met Nippon Express

Propertize heeft nieuwe huurovereenkomsten getekend met Nippon Express (Nederland) B.V. aan de Bosporusstraat 10, Maasvlakte Rotterdam.

Het gebouw omvat in totaal 47.500 m², verdeeld over vier units. Nippon Express (Nederland) B.V. heeft haar huurovereenkomst voor twee units (ca. 24.340 m²) langjarig verlengd. Het gebouw is geschikt gemaakt voor multi-tenant gebruik en vervolgens zijn de andere twee units (ca. 23.158 m²) langjarig verhuurd aan Odin Warehousing & Logistics. Hiermee is het totale object volledig in gebruik.

Laurens Schenk, directeur bij Schenk Makelaars Consultants samen met Michel Bijl, verantwoordelijk voor de aanhuur, ziet zowel positieve ontwikkelingen en extra opname op de Maasvlakte, maar ook in andere delen van het land, zoals omgeving, regio Haarlemmermeer – Schiphol, gebied rond Bodegraven en regio Venlo – Venray / Nijmegen waar Schenk actief is.

De Maasvlakte Rotterdam is volop in beweging, voorbeelden hiervan zijn de recente realisatie van de Polymer Hub Rotterdam en uitbreiding van het warehouse van Nippon Express aan de Dardanellestraat, ook daar trad Schenk Makelaars Consultants op namens huurder. In totaal is daar inmiddels een gebouw gerealiseerd van meer dan 100.000 m2. Daarnaast zal er binnenkort gestart worden met diverse nieuwe ontwikkelingen op het nieuwe Distripark Maasvlakte West. Hiermee wordt de warehouse capaciteit in de belangrijkste containerhub van Europa flink uitgebreid.”

Zowel in de heronderhandeling met Propertize als de onderhandelingen met de verhuurder van de Dardanellestraat werd Nippon Express (Nederland) B.V. geadviseerd door Schenk Makelaars Consultants (SMC Consultants).

 

Meer info:

Michel Bijl

tel: 023 711 40 57

michel@smcconsultants.nl