Loading...
Te koop Bedrijfsruimte

Venenweg 31, Zwanenburg

Omschrijving

OBJECT
Te koop, bedrijfspand met bedrijfs- / kantoor- en showroomruimte gelegen aan de Venenweg 31 te Zwanenburg, op het bedrijventerrein De Weeren.

LOCATIE
Het object is gelegen op het bedrijventerrein De Weeren. Dit bedrijventerrein is centraal gelegen tussen Haarlem en Amsterdam en bevindt zich op enkele autominuten van het knooppunt Rottepolderplein met aansluitingen op A9, A5 of A10. Zwanenburg vormt feitelijk één dorp met Halfweg in de gemeente Haarlemmermeer. De Ringvaart scheidt beide dorpen, die door twee autobruggen en een loop-/fietsbrug worden verbonden. Door de aanwezigheid van onder meer een NS-station (Halfweg-Zwanenburg) zijn er goede openbaar vervoer voorzieningen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Haarlemmermeer
Sectie: A
Nummer: 10089
Grootte: 1.842 m²
Bouwjaar: 1989

BESCHIKBAAR
Het bedrijfspand met bedrijfs- en kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 1.817 m² v.v.o. en is als volgt verdeeld:

Begane grond: circa 875 m² bedrijfsruimte, alsmede circa 67 m² tussenvloer;
Eerste verdieping: circa 571 m² kantoor-/showroomruimte, alsmede circa 304 m² magazijn-/productieruimte.

De naastgelegen bedrijfsunit (Venenweg 33) is eventueel ook beschikbaar voor verkoop. Dit pand bestaat uit totaal circa 140 m² bedrijfsruimte, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Meer informatie is beschikbaar via ons kantoor.

PARKEREN
20 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

VRAAGPRIJS
€ 2.100.000,- k.k..

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Venenweg 31
Zwanenburg

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Venenweg 31 Zwanenburg
Vragen?
023 - 557 22 88