Loading...
Te huur Kantoorruimte

Taurusavenue 16 E, Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
Te huur, kantoorruimte gelegen aan de Taurusavenue 16 E te Hoofddorp, op de gedeeltelijke derde verdieping van het kantoorgebouw “NOW Building”. NOW Building is het eerste multi-tenant gebouw dat is ontwikkeld op Park 20I20. Het gebouw wordt gekenmerkt door een modern en transparant design, waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is de constructie van het gebouw deels van hout en wordt voor de buitengevel van het gebouw gebruik gemaakt van terracotta elementen.

LOCATIE
Het gebouw ligt op steenworp afstand van het NS-en busstation Hoofddorp. De halte van buslijn 300 (vrij liggende busbaan/Zuidtangent) ligt op enkele minuten loopafstand. De bereikbaarheid per auto is uitstekend met de A4/A44 (Amsterdam -Den Haag -Rotterdam) en de A5 op enkele autominuten afstand.

BESCHIKBAAR
Totaal circa 650 m² v.v.o. kantoorruimte op de gedeeltelijke derde etage van het kantoorgebouw de “NOW Building”. Deelverhuur mogelijkheden zijn:

Optie I: 650 m² v.v.o. kantoorruimte;
Optie II: 374 m² v.v.o. kantoorruimte;
Optie III: 440 m² v.v.o. kantoorruimte.

Het NEN2580 meetrapport is bij ons op kantoor op te vragen.

HUURPRIJS
€ 235,- per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

PARKEREN
Het pand beschikt over een ondergrondse parkeergarage. Definitief aantal parkeerplaatsen nader te bepalen, welke zijn gelegen in de parkeergarage onder het gebouw. Daarnaast zijn er nog motorparkeerplaatsen beschikbaar. Voorts is er naast het park een publieke P+R-garage gelegen met in totaal 408 parkeerplaatsen. De huurprijs in deze garage € 2.000,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Taurusavenue 16 E
Hoofddorp
Hoofddorp Beukenhorst

Kaart Luchtfoto Streetview

Plattegrond

  • Plattegrondtekening Taurusavenue 16 E Hoofddorp 01
  • Plattegrondtekening Taurusavenue 16 E Hoofddorp 02
  • Plattegrondtekening Taurusavenue 16 E Hoofddorp 03
  • Plattegrondtekening Taurusavenue 16 E Hoofddorp 04
  • Plattegrondtekening Taurusavenue 16 E Hoofddorp 05
  • Plattegrondtekening Taurusavenue 16 E Hoofddorp 06

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Taurusavenue 16 E Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88