Loading...
Te huur Kantoorruimte

Pondweg 4-6, Nieuw-Vennep

Omschrijving

OBJECT
Te huur, diverse kantoorunits beschikbaar vanaf circa 18 m² tot circa 830 m² gelegen op de tweede etage aan de Pondweg 4-6 te Nieuw-Vennep.

LOCATIE
Per auto is het bedrijfspand snel bereikbaar via de N205/N207 en de snelwegen A4/A44. Per openbaar vervoer is het business park goed per bus bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ongeveer 3 minuten loopafstand. Vanaf deze bushalte is een snelle busverbinding naar NS-stations Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

BESCHIKBAAR
Voor de verhuur is er totaal circa 830 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar op de tweede etage. De kantoorunits zijn beschikbaar vanaf circa 18 m² tot circa 830 m².

Het NEN2580 meetrapport is bij ons op kantoor op te vragen.

PARKEREN
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.
Huurprijs € 500,- per parkeerplaats per jaar.

HUURPRIJS
Vanaf € 135,- per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, doch inclusief servicekosten. Huurprijs op basis van het huidige opleveringsniveau, desgewenst is er een ander opleveringsniveau bespreekbaar.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Pondweg 4-6
Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep Zuid

Kaart Luchtfoto Streetview

Plattegrond

  • Plattegrondtekening Pondweg 4 6 Nieuw Vennep 1
  • Plattegrondtekening Pondweg 4 6 Nieuw Vennep 2
  • Plattegrondtekening Pondweg 4 6 Nieuw Vennep 3

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Pondweg 4-6 Nieuw-Vennep
Vragen?
023 - 557 22 88