Loading...
Te huur Kantoorruimte

Neptunusstraat 71, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Te huur, kantoorruimte gelegen in het moderne en hoogwaardige kantoorgebouw op uitstekende locatie in het kantorenpand Beukenhorst-West te Hoofddorp. Het gebouw omvat in totaal 8.131 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over 5 geschakelde bouwdelen.

Het gebouw is eind 2015 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd zowel technisch als cosmetisch. Momenteel sluit het kantoorgebouw in zijn geheel aan de bij de hedendaagse wensen en beschikt het over een uitstekend energielabel.

Beschikbaar
Circa 143 m² opslag/archiefruimte gelegen op de begane grond, alsmede 1.528 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met de derde verdieping, alsmede 8 parkeerplaatsen gelegen op het tot het pand behorende parkeerterrein en tevens 21 parkeerplaatsen in de tegenoverliggende parkeergarage.
Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 500 m².

Parkeergelegenheid
8 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Er zijn tevens 21 ongenummerde parkeerplaatsen beschikbaar in de tegenoverliggende parkeergarage welke in overleg voor een nader te bepalen termijn ook gehuurd kunnen worden.

Huurprijs
Kantoorruimte: € 145,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW
Archiefruimte: € 85,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW
Parkeerplaats buiten: € 800,- per parkeerplek per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Neptunusstraat 71
Hoofddorp
Hoofddorp Beukenhorst

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Neptunusstraat 71 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88