Loading...
Te huur Kantoorruimte

Neptunusstraat 71, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Te huur, kantoorruimte gelegen in het moderne en hoogwaardige kantoorgebouw op uitstekende locatie in het kantorenpand Beukenhorst-West te Hoofddorp. Het gebouw omvat in totaal 8.131 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over 5 geschakelde bouwdelen.

Het gebouw is eind 2015 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd zowel technisch als cosmetisch. Momenteel sluit het kantoorgebouw in zijn geheel aan de bij de hedendaagse wensen en beschikt het over een uitstekend energielabel.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen op kantorenpark ‘Beukenhorst-West’ te Hoofddorp en is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.
Het NS Station Hoofddorp bevindt zich op minder dan 10 minuten loopafstand van het gebouw, vanaf hier vertrekken om de 5 minuten treinen naar de regio’s Amsterdam, Amsterdam Schiphol, Den Haag en Utrecht. De snelweg A4 is gelegen op minder dan 5 minuten rijden van het gebouw. Amsterdam Schiphol Airport is gelegen op 10 minuten rij afstand.

Beschikbaar
Circa 143 m² opslag/archiefruimte gelegen op de begane grond, alsmede 1.528 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met de derde verdieping, alsmede 8 parkeerplaatsen gelegen op het tot het pand behorende parkeerterrein en tevens 21 parkeerplaatsen in de tegenoverliggende parkeergarage.
Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 500 m².

Het NEN2580 meetrapport is bij ons op kantoor op te vragen.

Parkeergelegenheid
8 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Er zijn tevens 21 ongenummerde parkeerplaatsen beschikbaar in de tegenoverliggende parkeergarage welke in overleg voor een nader te bepalen termijn ook gehuurd kunnen worden.

Huurprijs
Kantoorruimte: € 145,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW
Archiefruimte: € 85,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW
Parkeerplaats buiten: € 800,- per parkeerplek per jaar, te vermeerderen met BTW.

Ligging

Neptunusstraat 71
Hoofddorp
Hoofddorp Beukenhorst

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Neptunusstraat 71 Hoofddorp
Advies?
023 - 557 22 88