Loading...
Te koop Bedrijfsruimte

Hanepoel 29, Zwaanshoek

Omschrijving

OBJECT
Te koop, mogelijke herontwikkelingslocatie / renovatie project van circa 191 m² bedrijfsruimte gelegen aan de Hanepoel 29 te Zwaanshoek.

LOCATIE
De ligging in het rustige dorp Zwaanshoek met een “rijk” dorpsleven en op steenworpafstand van recreatiegebied “De Boseilanden is ideaal. In de nabije omgeving is er ruime keuze uit sportverenigingen, basis- en middelbare scholen en het winkelcentrum Floriande voor je dagelijkse boodschappen. Het Olympisch sportcomplex Koning Willem Alexander, het gezondheidscentrum en de Toolenburgerplas liggen om de hoek. In de parken “De Boseilanden” en “Park 21” kun je je conditie op peil houden met een rondje hardlopen of wandelen. Tenslotte is de locatie ook voor wat betreft woon-/werkverkeer ideaal. Via de Drie Merenweg bereikt u in no time de A5, A9 en A4 naar Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Den Haag. En het openbaar vervoer in de naaste omgeving heeft goede aansluiting naar de steden.

BESCHIKBAAR
Het bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 191 m² v.v.o..

PARKEREN
Op eigen terrein beschikbaar.

VRAAGPRIJS
€ 495.000,- k.k..

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Hanepoel 29
Zwaanshoek

Kaart Luchtfoto Streetview

Plattegrond

  • Plattegrondtekening Hanepoel 29 Zwaanshoek

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Hanepoel 29 Zwaanshoek
Vragen?
023 - 557 22 88