Loading...
Te huur Kantoorruimte

Diamantlaan 15, Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
Te huur, circa 800 m² v.v.o. hoogwaardige (turn-key) kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping in het kantoorgebouw gelegen aan de Diamantlaan 15, op een opvallende zichtlocatie aan de kruising van de Diamantlaan en Van Heuven Goedhartlaan. Deelverhuur is mogelijk in units van circa 322,59 m² v.v.o..
Het zeer herkenbare en moderne gebouw is ontworpen door architectenbureau Alberts & Van Huut. Het object is voorzien van een glooiend dak met sedum dakbedekking en beschikt over een tuin en een zeer ruim omheind buitenterrein ten behoeve van parkeren.

LOCATIE
Het bedrijventerrein Graan voor Visch is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijkswegen A/4/A44/A5 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam). Het winkelcentrum van Hoofddorp ligt op enkele autominuten afstand. Gezien de ligging in de nabijheid van het NS-station Hoofddorp is het gebied eveneens goed bereikbaar met de trein en nagenoeg alle buslijnen die via het station rijden. Aan de rand van het terrein liggen twee bushaltes van de busbaan Zuidtangent, de supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid.

BESCHIKBAAR
Voor de verhuur is er thans circa 799,11 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, welke als volgt verdeeld is:

Eerste verdieping: circa 476,52 m² v.v.o. casco + kantoorruimte (linkerzijde);
Eerste verdieping: circa 322,59 m² v.v.o. hoogwaardige turn-key kantoorruimte (rechterzijde);

PARKEREN
Het object beschikt over een ruim buitenterrein ten behoeve van parkeren. Het terrein is afgesloten middels slagbomen. In totaal zijn er 55 parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURPRIJS
Casco + ruimte: € 125,- m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.
Turn-key ruimte: € 145,- m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Diamantlaan 15
Hoofddorp

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Diamantlaan 15 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88