Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Diamantlaan 15, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Te huur 674,26 m² v.v.o. gelegen op de begane grond van het kantoorgebouw aan de Diamantlaan 15 te Hoofddorp. Deelverhuur is mogelijk in units van circa 241 m² v.v.o. en circa 433 m² v.v.o. Het zeer herkenbare en moderne gebouw is ontworpen door architectenbureau Alberts & Van Huut. Het object is voorzien van een glooiend dak met sedum dakbedekking en beschikt over een tuin en een zeer ruim omheind buitenterrein ten behoeve van parkeren.

Locatie
Het bedrijventerrein Graan voor Visch is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijkswegen A/4/A44/A5 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam). Het winkelcentrum van Hoofddorp ligt op enkele autominuten afstand. Gezien de ligging in de nabijheid van het NS-station Hoofddorp is het gebied eveneens goed bereikbaar met de trein en nagenoeg alle buslijnen die via het station rijden. Aan de rand van het terrein liggen twee bushaltes van de busbaan Zuidtangent, de supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid.

Beschikbaar
Voor verhuur is er thans 674,26 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, welke tevens verdeeld kan worden in twee units van circa 241 m² v.v.o. en circa 433 m² v.v.o.. De ruimte is bereikbaar via een volledig glazen entree pui vanuit de centrale hal en via een extra toegangsdeur vanaf het parkeerterrein aan de achterzijde van het pand.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 900,- per plaats per jaar, te vermeerderen met btw.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw opbasis van een voorschot met nacalculatie.

Duurzaamheid
Het object beschikt over energielabel A.

Ligging

Diamantlaan 15
Hoofddorp

Kaart Luchtfoto Streetview

Video

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Diamantlaan 15 Hoofddorp
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Advies?
023 - 557 22 88