Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Capronilaan 12-20 2e etage, Schiphol-Rijk

Omschrijving

OBJECT
Het object is gelegen in Schiphol-Rijk, in het zuiden-/ zuidoosten van het Schiphol luchthaven gebied. Het Business Park heeft een ruime opzet en een parkachtige omgeving met veel groenpartijen. Dit kantoorgebouw is gelegen aan de Capronilaan 12-20 te Schiphol-Rijk. Schiphol-Rijk, direct grenzend aan Luchthaven Schiphol, is een business park waar tal van internationale, gerenommeerde ondernemingen hun Europese hoofdkantoor dan wel distributiecentrum hebben gevestigd.

LOCATIE
Auto
Het object is per auto zeer goed bereikbaar. Tevens biedt de nabij gelegen N201 een uitstekende ontsluiting tot de omliggende snelwegen zoals de A4 (Amsterdam – Den Haag), de A9 (Alkmaar – Badhoevedorp) en de A5 (Hoofddorp – Haarlem).

Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken. Regionale buslijnen (lijn 187, 194 en 287) zorgen voor de verbinding met Schiphol en het treinstation van Hoofddorp. Amsterdam Centraal ligt op een afstand van ca. 10 minuten met de trein. De Zuidtangent, een snelle shuttle verbinding via een eigen busbaan, die Haarlem, Schiphol en Aalsmeer met elkaar verbindt, krijgt ook een halte op Schiphol-Rijk.

BESCHIKBAAR
Te huur, kantoorruimte gelegen op de tweede etage, te weten:

Unit 2.01: circa 31 m² kantoorruimte

HUURPRIJS
€ 450,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijs inclusief servicekosten en verbruik gas/water/elektra, doch exclusief gebruik parkeerplaatsen. Per kantoorruimte dient er minimaal 1 parkeerplaats bij gehuurd te worden.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeerplaatsen in de parkeergarage. Huurprijs € 750,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Capronilaan 12-20 2e etage
Schiphol-Rijk
Schiphol-Rijk

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Capronilaan 12-20 2e etage Schiphol-Rijk
Vragen?
023 - 557 22 88