Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Antareslaan 31-53, Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
Antares Building is gelegen op kantorenpark Beukenhorst-Oost met zichtlocatie langs de N201. Het totale verhuurbare vloeroppervlak is ongeveer 5.900 m², waarvan ca. 1.137 m² beschikbaar. De entree is volledig gerenoveerd en de kantoorruimten worden gerenoveerd en naar moderne standaarden opgeleverd. Het totale metrage is verdeeld over 6 verdiepingen in totaal. Het object staat collegiaal in de verhuur met Savills.

LOCATIE
Het kantoorgebouw is ideaal gelegen met een directe trein- en busverbinding naar Schiphol Airport en de oprit naar de snelweg A4 op 2 minuten afstand. De grote vloervelden alsmede de hoogwaardige techniek van dit gebouw maakt Antares Building tot de ideale optie voor kantoorgebruikers om zich in deze omgeving te vestigen. Tevens biedt de hoogte van het gebouw een prachtig vrij uitzicht over Schiphol aan de ene zijde en Hoofddorp aan de andere zijde. In de directe omgeving van Antares Building zijn verscheidene faciliteiten gelegen, zoals hotels Hyatt Place Amsterdam Airport (met verscheidene vergaderfaciliteiten en conferentiezalen), Hampton by Hilton, Novotel en diverse restaurants. Bedrijven als L’Oreal, Sanoma, Nokia en Post NL hebben zich reeds gevestigd op dit kantorenpark.

BESCHIKBAAR
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 5.900 m². Voor de verhuur is momenteel ca. 1.137 m² beschikbaar, in units vanaf 500 m².

– Begane grond: verhuurd
– 1e verdieping: verhuurd
– 2e verdieping: 517 m² v.v.o. inclusief inbouwpakket
– 3e verdieping: verhuurd
– 4e verdieping: 1.137 m² v.v.o.

HUURPRIJS
– 2e verdieping: huurprijs op aanvraag.
– 4e verdieping: vanaf € 145 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Spring Real Estate of Savills Agency. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar

Ligging

Antareslaan 31-53
Hoofddorp

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Antareslaan 31-53 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88