Loading...

U wilt uw zakelijk vastgoed in Haarlemmermeer verhuren of verkopen? Schenk Makelaars is dan uw partner. Met kennis van zaken en een sterk regionaal netwerk. Zullen ook wij eens kennismaken?

Verhuurd kantoorpand Opaallaan 1180 Hoofddorp

Optimaal resultaat

Zo snel mogelijk verhuren of verkopen, de maximale verhuur- of verkoopprijs realiseren of uw vastgoed voor een lange periode verhuren aan een betrouwbare huurder? Het optimale resultaat verschilt per project, maar onze aanpak is altijd persoonlijk, deskundig en met een maximale inzet. Zodat we het resultaat dat u wenst te bereiken, ook kunnen realiseren.

Maatwerk bij bedrijfsmatig onroerend goed

Elk proces bij ons kantoor is maatwerk, ook bij de verkoop of verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed. Daarom beoordelen we per object wat de meest succesvolle aanpak zal zijn. Hiervoor wordt onder meer alle documentatie vooraf geanalyseerd en maken we ook op voorhand al een lijst van mogelijke kandidaat-kopers of kandidaat-huurders. Gebaseerd op deze kennis en onze uitgebreide ervaring adviseren we u vervolgens de beste methode om uw vastgoedobject in de markt te zetten en regelen we dat voor u. Via ons netwerk als het kan of met een professionele promotie en doordachte mediastrategie als dat beter is.

Snel schakelen

Dankzij onze sterke regionale aanwezigheid en betrouwbaar netwerk kunnen wij vaak al in een vroeg stadium koper en verkoper met elkaar in contact brengen, of huurder en verhuurder. Tijd is tenslotte geld, vandaar dat wij snel schakelen als het kan. Maar ook even de tijd nemen als het nodig is. Want we houden graag het tempo erin, maar doen niets overhaast.

Complete service

Als regionaal makelaarskantoor hebben wij alle specialisaties in huis. U profiteert daarvan; door onze korte lijnen kunnen we snel schakelen maar hebben ook altijd direct toegang tot een expert. Terwijl u zaken doet met een vastgoedexpert, staat een heel team aan vastgoedspecialisten tot uw beschikking. Zo bieden wij u een betere en complete service met heldere vastgoedoplossingen, altijd.

Meer rendement

Zo kunnen we u ook adviseren hoe u meer rendement realiseert met uw vastgoed. Zoals met ons Breeam In-Use-certificaat. Wij geven u dan een concreet advies hoe u uw pand kunt verduurzamen om te voldoen aan energielabel C, verplicht als u uw pand na 2022 wilt verhuren. Of hoe uw pand energiezuiniger en ‘groener’ wordt voor een meer aantrekkelijke locatie met een hogere huurprijs. Wilt u op een andere manier meer rendement uit uw vastgoed? Dan regelen we graag het commercieel beheer van het vastgoed voor u.

Uw voordelen bij verhuur of verkoop via Schenk Makelaars:

  • Sterk lokaal & regionaal netwerk
  • Ervaren in complexe vastgoedtransacties
  • Breeam-NL In-Use gecertificeerd
  • Commercieel beheer mogelijk
  • Maximaal maatwerk: het beste rendement of een advies dat meer bij u past

Tijd om kennis te maken?

Wenst u een partner voor uw zakelijke vastgoedtransacties in of rond de regio Haarlemmermeer – Schiphol? Dan is het tijd dat wij eens kennismaken. Bel of mail ons en we maken direct een afspraak om snel bij u langs te komen.

Vragen?
023 557 22 88