Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Wegalaan 14-28, Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
Te huur, representatief kantoorruimte gelegen in het aan de Wegalaan 14-28 te Hoofddorp. Het kantoorgebouw is gesitueerd in kantorenpark Beukenhorst-Oost. Het gebouw heeft een representatieve uitstraling met een opvallende eigen identiteit. Het object is voorzien van een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Door de centrale ligging dicht tegen Schiphol zijn er veel gerenommeerde (inter-) nationale bedrijven in de directe omgeving gevestigd zoals onder andere Sanoma Uitgevers, Rabobank en Basic Fit.

LOCATIE
De bereikbaarheid van dit object per auto is zeer goed. Kantorenpark Beukenhorst-Oost is slechts op enkele autominuten van Rijksweg A4 (Amsterdam – Den Haag) gelegen, alsmede de Rijksweg A5 (Haarlem). Het object is ook per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Het NS Station Hoofddorp is op enkele minuten afstand te vinden. De halte van de Zuidtangent, de zeer snelle busverbinding van Haarlem via Hoofddorp en Schiphol naar Amsterdam, ligt ook op loopafstand.

BESCHIKBAAR
Voor de verhuur is er thans circa 392 m² kantoorruimte (incl. toeslag algemene ruimten) beschikbaar gelegen op de begane grond.

PARKEREN
Op eigen terrein beschikbaar. Parkeernorm 1:37 m². Huurprijs € 950,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
Vanaf € 140,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Wegalaan 14-28
Hoofddorp
Hoofddorp Beukenhorst

Kaart Luchtfoto Streetview

Plattegrond

  • plattegrond Wegalaan 14 28 Hoofddorp 1

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Wegalaan 14-28 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88