Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Veenderveld 57, Roelofarendsveen

Omschrijving

OBJECT
Zeer strategisch en op goed bereikbare locatie gelegen hoogwaardig kantoorpand (inclusief showroom en kantoorruimte) van totaal ca. 137 m². Het object is direct gelegen naast Rijksweg A4 en kenmerk zich door haar markante (zicht)locatie, ‘turnkey’ opleveringsniveau. Het onroerend goed
beschikt verder over 4 parkeerplaatsen, welke zijn gesitueerd aan de voorzijde en zijkant van het verharde buitenterrein. Per direct beschikbaar!

BEREIKBAARHEID
Het geheel ligt midden in de Randstad en is per eigen vervoer uitstekend bereikbaar via Rijksweg A4.
Het pand ligt, mede vanwege het feit dat Amsterdam, Den Haag en Schiphol met de auto op 20 minuten afstand liggen, op een ideale locatie om succesvol te kunnen ondernemen.

OPPERVLAKTE / INDELING
De kantoor-/bedrijfsruimte bedraagt ca. 137 m² inclusief het aandeel in de gemeenschappelijke ruimte. Het netto vloer oppervlak van de kantoorruimte betreft ca. 67 m². Extra huur kantoor m² is bespreekbaar met de verhuurder.
Gezamenlijke riante entree, aansluitend de kantoorruimte met spreekkamer die prachtig uitzicht heeft over het water. Hierbij horen gezamenlijke sanitaire voorzieningen en een pantry.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Op eigen terrein bevinden zich aan voor- en achterzijde van het object in totaal 4 parkeerplaatsen.

HUURPRIJS
€ 13.500,00 per jaar, excl. BTW, excl. gas, water, elektriciteit, servicekosten in overleg.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Veenderveld 57
Roelofarendsveen

Kaart Luchtfoto Streetview

Video

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Veenderveld 57 Roelofarendsveen
Vragen?
023 - 557 22 88