Loading...
Te huur Kantoorruimte

Tupolevlaan 41-63, Schiphol-Rijk

Omschrijving

OBJECT
Zelfstandige kantoorvleugel van ca. 454 m² gelegen op de 1e verdieping van een modern vormgegeven gebouw met een totale oppervlakte van ca. 5.600 m², voorzien van een vide en centrale receptie/ontvangst in de gezamenlijke entree. Op de verdiepingen is voor de gebruikers van die vloer in een tussendeel een gezamenlijke keuken met zitjes aanwezig.

Het gebouw is gelegen op RichPort Park Schiphol-Rijk, een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Tevens heeft het bedrijf CompaNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl).
Het park heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement verzorgd.

LOCATIE
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol en het treinstation Hoofddorp zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar.

HUURPRIJS
€ 125,- per m2 per jaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met CBRE. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar

Ligging

Tupolevlaan 41-63
Schiphol-Rijk

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Tupolevlaan 41-63 Schiphol-Rijk
Vragen?
023 - 557 22 88