Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Taurusavenue 1-39, Hoofddorp

Omschrijving

Algemeen:
Kantoorgebouw ‘Zuidtoren’ ligt centraal in de Randstad en is als landmark vanuit de wijde omtrek te zien. Een fijne plek om te werken met een inspirerend uitzicht. En toch maar een paar minuten verwijderd van de internationale dynamiek van Schiphol en het stadsleven van Amsterdam en Haarlem. Op een steenworp afstand van Schiphol Airport en de Amsterdamse Zuidas, maar stukken voordeliger!

Voor de verhuur is momenteel ca. 6.969 m² kantoorruimte per direct beschikbaar.

Locatie:
Het gebied rondom de Zuidtoren heeft veel te bieden. Wandelpaden, groen en water nodigen uit om een frisse neus te halen tussen de middag en weer ‘re-energized’aan de slag te gaan. Er zijn diverse plekken op loopafstand om heerlijk koffie te drinken op een terras, te lunchen of dineren of even informeel bij te praten.

Bereikbaarheid:
Per auto
Het gebouw ligt op een enkele autominuut van de afslag Hoofddorp van de A4 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam) en van A5 (Haarlem – Hoofddorp).

Wijzigingen in infrastructuur:
De A5 is verlengd tot het Amsterdam-West havengebied. En de toe- en afritten van de A4 en A5 zijn verlegd waardoor Beukenhorst-Zuid als centrale aanrijroute fungeert voor het kantorengebied in Hoofddorp en haar eigen afslag Beukenhorst Zuid heeft.

Per OV
Het gebouw ligt naast NS- en busstation Hoofddorp en een halte van de R-Net(de vrije busbaan tussen Haarlem en Amsterdam). R-Net (lijn 300) is een directe busverbinding vanaf Station Haarlem via onder meer Hoofddorp en Schiphol naar Station Amsterdam Bijlmer ArenA. In de bijlage kunt u tevens alle verbindingen van het ‘R-Net traject’ zien.

Vloeroppervlak
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 16.980 m². Voor de verhuur is momenteel ca. 7.907 m² beschikbaar.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met CBRE. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar

Ligging

Taurusavenue 1-39
Hoofddorp

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Taurusavenue 1-39 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88