Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Strawinskylaan 1217, Amsterdam

Omschrijving

Object
Te huur, turn-key kantoorruimte gelegen aan de Strawinskylaan 1217, in het World Trade Center, te Amsterdam.
Het World Trade Center Amsterdam is een multi-tenant gebouw met een uitzonderlijk hoog voorzieningenniveau. De World Trade Center formule heeft zich wereldwijd bewezen. Ook het WTC Amsterdam is sinds 1985 een markante en representatieve verschijning aan de Amsterdamse Zuidas. Het WTC heeft een omvangrijke renovatie ondergaan en is aangepast aan de hedendaagse eisen en uitstraling van de Zuidas, om zo ook in de toekomst de succesformule te kunnen garanderen.

World Trade Center Amsterdam verhuurt kantoorruimte aan zowel de internationale als nationale zakelijke dienstverlenende markt. Daarnaast biedt World Trade Center Amsterdam een breed scala aan service- en winkelruimtes en ca. 10.000 m² publieke ruimte. Vooral deze ruimten geven het World Trade Center Amsterdam een comfortabele status, die bovendien voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is.

World Trade Center Amsterdam beschikt over een uitgebreid pakket facilitaire diensten, van schoonmaak tot groenvoorziening en van beveiliging tot koelkastservice.

Locatie
Het WTC Amsterdam is gemakkelijk en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met een directe ligging aan Station Zuid bent u in 7 minuten op Schiphol Airport en binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. De ligging aan de A10 verbindt WTC Amsterdam bovendien met de belangrijkste Nederlandse snelwegen.

Beschikbaar
Circa 636 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 4e verdieping in Toren F, in het World Trade Center.

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurtermijn
Wij bieden het object aan voor een periode welke gelijk loopt met het huidige huurcontract middels een zogenaamde indeplaatstelling.
Dat wil zeggen dat de huurperiode eindigt per 31 januari 2022.
Voor een langere huurperiode is (aanvullende) afstemming met verhuurder noodzakelijk.

Ligging

Strawinskylaan 1217
Amsterdam
Zuidas Amsterdam

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Strawinskylaan 1217 Amsterdam
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Advies?
023 - 557 22 88