Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Siriusdreef 1-15, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Te huur, kantoorruimte van circa 290 m2 gelegen op de 3e verdieping aan de Siriusdreef 1-15 te Hoofddorp. Het betreft een kleinschalig kantoorpaviljoen met zeer ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein gelegen op kantorengebied Beukenhorst Oost.

Locatie
De bereikbaarheid is zonder meet uitstekend te noemen met A4/A44 (Amsterdam – Den-Haag – Rotterdam), en de A5 op enkele autominuten afstand. Luchthaven Schiphol is per auto bereikbaar in 10 minuten. Het NS-station Hoofddorp ligt op korte afstand en een halte van de van de vrije busbaan van de Zuidtangent, de supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam Zuidoost (lijn 300) en tussen Amsterdam-Zuid WTC via Schiphol naar Nieuw-Vennep (lijn 397) ligt op korte afstand en is bereikbaar via een loop-/fietsbrug.

Beschikbaar
Voor verhuur is momenteel circa 290 m2 kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping beschikbaar. Het is mogelijk om de kantoorruimte eventueel uit te breiden met circa 60 m2.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat inclusief de navolgende voorzieningen:
– royale entree met vide en open trap;
– lift;
– mechanische ventilatie met topkoeling;
– draai-/kiepramen met warmte- en zonwerende beglazing;
– gemoderniseerde toiletgroep;
– nieuwe systeemplafonds met ledverlichting.

Parkeergelegenheid
Bij de aangeboden kantoorruimte behoren parkeerplaatsen op basis van de zeer ruime parkeernorm van 1 parkeerplaats per circa 30 m2. Daarnaast zijn er nog 20 extra parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. De parkeerplaatsen zijn gelegen op eigen terrein en afgesloten middels een slagboom.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 135,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 900,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW (op basis van voorschot met nacalculatie).


Ligging

Siriusdreef 1-15
Hoofddorp
Hoofddorp Beukenhorst

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Siriusdreef 1-15 Hoofddorp
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Advies?
023 - 557 22 88