Loading...
Te huur of te koop Kantoorruimte

Robert Peereboomweg 4A, Haarlem

Omschrijving

Object
Te huur, duurzame kantoorruimte gelegen op de eerste etage van het bedrijfs-/kantoorpand gelegen aan de Robert Peereboomweg 4A te Haarlem.

Te koop, duurzaam bedrijfspand van int totaal circa 1.375 m² bestaande uit bedrijfs-/ en kantoorruimte, in deels verhuurde staat, gelegen aan de Robert Peereboomweg 4/4A te Haarlem.

Locatie
Het object is gelegen op het bedrijvenpark “De Waarderpolder” in Haarlem, gelegen aan de rand van Haarlem en het Spaarne. De Waarderpolder staat bekend als het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland met een grote diversiteit aan bebouwing en gebruikers. Van kleinschalige studio’s, werkplaatsen, bedrijfsruimten tot omvangrijke kantoorcomplexen waar grote grafische en farmaceutische organisaties zich hebben gevestigd. De bereikbaarheid per auto is goed, via de rijksweg A9 (Alkmaar – Amstelveen) en vervolgens de A200. Luchthaven Schiphol is binnen 15 autominuten bereikbaar. Per openbaar vervoer is het object bereikbaar middels diverse buslijnen richting Haarlem CS en Station Spaarnwoude.

Beschikbaar
Voor verhuur is thans circa 330 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping beschikbaar (deelverhuur is bespreekbaar, in units vanaf 165 m²).

Voor verkoop betreft het gehele bedrijfspand voorzien van bedrijfs- en kantoorruimte beschikbaar, deels in verhuurde staat, bestaande uit:
– Ca. 595 m2 bedrijfsruimte en circa 173 m2 kantoor-/showroomruimte gelegen op de begane grond en circa 300 m2 entresol (verhuurd);
– Ca. 330 m2 kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping (deelverhuur is bespreekbaar, in units vanaf 165 m2) (beschikbaar).

Huurprijs
€ 33.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Vraagprijs
€ 995.000,- k.k..

Ligging

Robert Peereboomweg 4A
Haarlem

Kaart Luchtfoto Streetview

Plattegrond

  • plattegrond Robert Peereboomweg 4 4A Haarlem 1
  • plattegrond Robert Peereboomweg 4 4A Haarlem 2

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Robert Peereboomweg 4A Haarlem
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.