Loading...
Verkocht Bedrijfsruimte

Molenvlietweg ongenummerd, Aalsmeer

Omschrijving

Project
Nieuwbouwproject ‘De Nieuwe Punt’ bestaat uit 29 multifunctionele en hoogwaardige bedrijfsunits op een centrale locatie in Aalsmeer. De begane grond varieert in oppervlakte van circa 52 m² tot 82 m² en leent zich uitstekend voor gebruik als bedrijfsruimte, opslagruimte en/of kleinschalige productieruimte. De verdiepingsvloeren starten al vanaf circa 36 m² en kunnen worden gebruikt als kantoor- of praktijkruimte, maar ook opslagruimte op de verdieping is een goede mogelijkheid. De duurzame en moderne bedrijfsunits zijn een ontwikkeling van Heembouw en getekend door Architectenburo Guido Bakker en vormen een courante nieuwbouw propositie voor zowel eigenaar-gebruikers als investeerders.

Locatie
De Nieuwe Punt ligt op een uitstekende locatie op het Bedrijvenpark ‘Green Park Aalsmeer’. Het gemengde terrein voor innovatieve sierteelt en logistieke bedrijven is een toplocatie in de Randstad, min of meer gelegen naast bloemenveiling FloraHolland. Het project heeft een zichtlocatie vanaf de Molenvlietweg (tussen de Middenweg en Aalsmeerderweg) en bevindt zich op korte afstand van de meerdere uitvalswegen en diverse voorzieningen, zoals winkels en groen.

Bereikbaarheid
Het project heeft een aansluiting op de toekomsitge doorgetrokken Molenvlietweg. De bereikbaarheid per auto is zeer goed te noemen. Het centrum van Aalsmeer en de N196 zijn snel toegankelijk via de Burgemeerster Hoffscholteweg. Via de Middenweg wordt de N201 snel bereikt waardoor de snelwegen A4, A5 en A9, Schiphol, Amstelveen, Uithoorn en Mijdrecht snel zijn aan te rijden. Op korte afstand van het nieuwbouwproject bevindt zich een bushalte (buslijn 171).

Vloeroppervlakten en koopsommen
De vloeroppervlakten variëren vanaf ca. 92 m² t/m ca. 202 m². De koopsommen starten al vanaf € 110.000,- en lopen tot € 270.000,-. Alle genoemde oppervlakten zijn bruto vloeroppervlakten (BVO) en circa maten. Alle genoemde bedragen zijn Vrij Op Naam en exclusief btw.

Parkeren
Alle bedrijfsunits beschikken over minimaal twee parkeerplaatsen.

Ligging

Molenvlietweg ongenummerd
Aalsmeer
Greenpark Aalsmeer

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Molenvlietweg ongenummerd Aalsmeer
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Advies?
023 - 557 22 88