Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Mercuriusplein 1, Hoofddorp

Omschrijving

Frame Offices Pharos biedt je de gezondste werkomgeving van Europa met een energieke werk sfeer en een dynamisch netwerk.
Op de vierde etage biedt Frame Offices flexibele plekken die werken voor iedereen en afgestemd worden op de behoefte van de gebruiker. Werkplekken ontworpen met aandacht voor concentratie, creativiteit en energie. Ultieme hospitality en een energieke sfeer vormen hier de drijvende krachten om het beste uit jezelf te halen, want niets maakt een werkplek persoonlijker dan een zonnige glimlach en ongekende service. We bieden compleet uitgeruste kantoorunits, flexwerkplekken, gemeenschappelijke ruimtes en inspirerende vergaderzalen. Daarnaast doen de hostesses er alles aan om de werkplekken van alle gemakken te voorzien. Zij helpen u graag met de praktische zaken. Van het regelen van een taxi, tot het aanraden van de beste business restaurants in de omgeving.

Er worden hier geen vierkante meters vloeroppervlak gehuurd, maar kubieke meters gezonde werkomgeving met de nieuwste slimme en duurzame technologie. Het is dan ook geen wonder dat ‘zero waste’, ‘maximum health’, ‘total energy’ en ‘vibrant community’ centraal staan en overal zijn terug te vinden in het gebouw.

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. Zo is het al mogelijk om een kantoorruimte te huren voor een maandelijks bedrag van € 1.400,-. Voor dit bedrag is er een ruimte van 21 m2 in de verhuur. Meer ruimte nodig? Het is ook mogelijk om enkele units naast elkaar te huren. De genoemde kosten zijn inclusief alle bijkomende services in en rondom het kantoorgebouw.

Wanneer een kantoorruimte wordt gehuurd aan het Mercuriusplein in Hoofddorp, mag er naast de kantoorruimte ook gebruik worden gemaakt van de aanwezige faciliteiten. Bij binnenkomst is er een warm onthaal door onze hostesses. Zij staan dagelijks klaar om alle vragen te beantwoorde

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met CBRE. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar

Ligging

Mercuriusplein 1
Hoofddorp

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Mercuriusplein 1 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88