Loading...
Verkocht Belegging

Kruisweg 1061 (belegging/winkel), Hoofddorp

Omschrijving

Object
Te koop, beleggingsobject, zijnde een verhuurde winkelruimte thans ingericht en in gebruik als sportschool gelegen aan de Kruisweg 1061 te Hoofddorp.

Locatie
Het object is gelegen op steenworp afstand van het winkelcentrum Hoofddorp, aan één van de toegangswegen naar het centrum. De bereikbaarheid van dit object is zowel per auto als per openbaar vervoer goed.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Haarlemmermeer
Sectie: C
Nummer: 5500
Appartementsindex: A1
Bouwjaar: 1996

Beschikbaar
Het beleggingsobject bestaat uit circa 580 m² sport-, kleed- en ontvangstruimte. De ruimte is in 2017 door de huurder volledig verbouwd. De vigerende bestemming is “Centrum-2”, bestemd voor diverse doeleinden waaronder, horeca, detailhandel en sport.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein, direct voor de winkelruimte.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, ‘as is where is’, rekening houdende met de huidige huurovereenkomsten c.q. gebruikers. Verkoper verklaart noch garandeert ten aanzien van het object.

De winkelruimte is verhuurd aan 1 huurder en de huidige huurstroom bedraagt ca. € 67.000,- op jaarbasis. De huurovereenkomst worden na ondertekening van een NDA beschikbaar gesteld (zie ook verkoopproces).

Vraagprijs
€ 950.000,- k.k.

Ligging

Kruisweg 1061 (belegging/winkel)
Hoofddorp
Hoofddorp Centrum

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Kruisweg 1061 (belegging/winkel) Hoofddorp
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Advies?
023 - 557 22 88