Loading...
Te koop Belegging

Hoofdweg 659 en 659 A, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Te koop, beleggingsobject bestaande uit een verhuurde winkel-/kantoorruimte met opslagruimte, alsmede een verhuurde bovenwoning gelegen aan de Hoofdweg 659 en 659 A (Westzijde) te Hoofddorp.

Locatie
Het object is gelegen aan de Hoofdweg – Westzijde, nabij het stadscentrum van Hoofddorp. De omgeving bestaat hoofdzakelijk uit woningen, woonappartementen en kleinschalige kantoorruimten. In de directe omgeving zijn veel landelijke ketens en regionale winkels gevestigd.

Beschikbaar
Het object is als volgt verdeeld:
– ca. 268 m² winkel-/opslagruimte op de begane grond;
– ca. 30 m² kantoorruimte op de begane grond;
– ca. 156 m² opslagruimte op de eerste verdieping;
– ca. 65 m² (bedrijfs)woning gelegen op de 1e en 2e verdieping.

Opleveringsniveau
De onroerende zaak wordt opgeleverd in de huidige staat ( ‘as is, where is’), derhalve onder andere rekening houdende met de huidige huurders c.q. huurovereenkomsten. Verkoper verklaart noch garandeert ten aanzien van de onroerende zaak.

De winkelruimte met kantoor- en opslagruimte is verhuurd en de huidige totale huurstroom bedraagt thans circa € 33.213,60,- op jaarbasis. De bovenwoning is ook verhuurd en de huidige huurstroom bedraagt thans circa € 5.700,- op jaarbasis. De huurovereenkomsten wordt na ondertekening van een NDA beschikbaar gesteld (zie ook verkoopproces).

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.

Ligging

Hoofdweg 659 en 659 A
Hoofddorp

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Hoofdweg 659 en 659 A Hoofddorp
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Advies?
023 - 557 22 88