Loading...
Te huur Bedrijfsruimte

Haverstraat 24, Nieuw-Vennep

Omschrijving

Object
Te huur, bedrijfspand bestaande uit ca. 1.657 m² b.v.o. bedrijfsruimte voorzien van twee loading docks en één overheaddeur waarbij de bedrijfsruimte een vrije hoogte heeft van circa 7 m1 alsmede ca. 722 m² b.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, gelegen aan de Haverstraat 24 te Nieuw-Vennep, gelegen op het bedrijventerrein “Spoorzicht”.

Duurzaamheid:
Het object wordt gerenoveerd en zal milieuvriendelijk worden opgeleverd. Het pand wordt middels aardwarmte verwarmd en zal dus geheel gasloos worden. Tevens wordt de raampartij aan de voorzijde voorzien van driedubbel glas en goede zonwering.

Locatie
Het bedrijfsterrein “Spoorzicht” is goed bereikbaar via de nabijgelegen Rijksweg A4 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. De ligging van Spoorzicht Noord is uitstekend te noemen langs de Noordelijke Randweg. Door de directe verbinding met de N205, door middel van de Spoorlaan is het gebied vanaf diverse zijden gemakkelijk te bereiken. De luchthaven Schiphol ligt op
ca. 10 minuten rijafstand. Het complex is gelegen op loopafstand van het NS-station Nieuw Vennep. Parkmanagement aanwezig.


Beschikbaar
Het bedrijfspand bestaat uit circa:
 bedrijfsruimte: circa 1.657 m² b.v.o.
 kantoorruimte begane grond: circa 361 m² b.v.o.
 kantoorruimte eerste verdieping: circa 361 m² b.v.o.

Het bedrijfspand wordt thans door verhuurder gerenoveerd.

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
Nader vast te stellen door verhuurder.

Ligging

Haverstraat 24
Nieuw-Vennep

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Haverstraat 24 Nieuw-Vennep
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Advies?
023 - 557 22 88