Loading...
Te huur Bedrijfsruimte

Diamantlaan 3, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Per direct is er circa 1.945 m² bedrijfsruimte beschikbaar, aan de Diamantlaan 3 te Hoofddorp. Het pand is gelegen op een prominente locatie op het bedrijventerrein Graan voor Visch. Deelverhuur mogelijk vanaf 500 m2.

Om het pand bevindt zich een af te sluiten privé parkeerterrein. Op loopafstand is het treinstation van Hoofddorp gelegen en een snelle busverbinding naar Amsterdam en Schiphol beschikbaar.

Locatie
Het bedrijventerrein Graan voor Visch is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijkswegen A/4/A44/A5 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam). Het winkelcentrum van Hoofddorp ligt op enkele autominuten afstand. Gezien de ligging in de nabijheid van het NS-station Hoofddorp is het gebied eveneens goed bereikbaar met de trein en nagenoeg alle buslijnen die via het station rijden. Aan de rand van het terrein liggen twee bushaltes van de busbaan Zuidtangent, de supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid.

Beschikbaar
Circa 1.945 m² bedrijfsruimte op de begane grond beschikbaar. Deelverhuur mogelijk vanaf 500 m2.

Huurprijs
€ 75,- per m2/per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

Parkeerplaatsen: € 900,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Diamantlaan 3
Hoofddorp
Graan Voor Visch-Zuid

Kaart Luchtfoto Streetview

Plattegrond

  • Plattegrondtekening Diamantlaan 3 Hoofddorp bedrijfshal 1
  • Plattegrondtekening Diamantlaan 3 Hoofddorp bedrijfshal 2

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Diamantlaan 3 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88