Loading...
Verkocht Belegging

Debbemeerstraat 15, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Te koop, een volledig verhuurd bedrijfspand met bedrijfs-/kantoorruimte, met herontwikkelingspotentie, gelegen aan de Debbemeerstraat 15 te Hoofddorp, op het bedrijventerrein Hoofddorp Noord.

Locatie
De locatie is gelegen op bedrijventerrein Hoofddorp Noord, aan de rand van “Het Nieuwe Noord”. De ambitie is om stad, wonen, groen en kleinschalige bedrijvigheid samen te brengen in een bestaande herziene omgeving. De kwaliteit van de leefomgeving staat hierbij natuurlijk centraal. De ontwikkeling van ‘Het Nieuwe Noord’ vindt plaats in nauw overleg met de gemeente Haarlemmermeer. Het doel van de gemeente is om het bedrijventerrein te transformeren naar een nieuw gemengd woongebied.

Het Nieuwe Noord wordt een autoluwe, samenhangende wijk met een groene buitenruimte. Weg van de verkeersdrukte maakt u een ommetje in een parklandschap tussen veel nieuwe bomen. Gezond bewegen door de stad wordt zo gestimuleerd. Straten voor auto’s zijn nodig ter bereikbaarheid, maar krijgen niet de overhand. Bezoekers parkeren in openbaar gebied, en auto’s van bewoners zijn niet zichtbaar op straat.

Beschikbaar
Het bedrijfsgebouw bestaat uit bedrijfs-/en kantoorruimte en is als volgt verdeeld:
– circa 330 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
– circa 180 m² kantoorruimte op de begane grond;
– circa 180 m² kantoorruimte op de eerste verdieping;

Het bedrijfspand is thans verhuurd aan 1 huurder.

Opleveringsniveau
De onroerende zaak wordt opgeleverd in de huidige staat ( ‘as is, where is’), derhalve onder andere rekening houdende met de huidige huurder c.q. huurovereenkomst en verkoper verklaart noch garandeert ten aanzien van de onroerende zaak.

Het bedrijfsgebouw is verhuurd aan 1 huurder en de huidige totale huurstroom bedraagt thans circa € 36.300,- op jaarbasis. Tussen huurder en verhuurder is een ingroei huur overeengekomen. De huurovereenkomst wordt na ondertekening van een NDA beschikbaar gesteld (zie ook verkoopproces).

Vraagprijs
€ 800.000,- k.k.Ligging

Debbemeerstraat 15
Hoofddorp
Hoofddorp Noord

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Debbemeerstraat 15 Hoofddorp
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Advies?
023 - 557 22 88