Loading...
Te huur of te koop Winkelruimte

De Symfonie 45 - Venneperhof 37, Nieuw-Vennep

Omschrijving

Object
Te huur en te koop, turn-key winkelruimte inclusief het huidige inbouwpakket, gelegen in het winkelcentrum De Symfonie, aan De Symfonie 45 – Venneperhof 37 te Nieuw-Vennep.

Locatie
Het object is gunstig gelegen in het overdekte winkelcentrum De Symfonie. Winkelcentrum De Symfonie is het hart van Nieuw-Vennep, waar je heerlijk en gezellig overdekt kunt winkelen en boodschappen doen. In het winkelcentrum zijn onder andere gevestigd: Hema, Blokker, Action, Supermarkten Jumbo en Dirk vd Broek, Van Vuuren Mode, Hunkemöller en Pearle.

Bestemming
Bestemming Centrum. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Koper dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vestigingsvergunning. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op www.ruimtelijkeplannen.nl . bij vragen hierover adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met de gemeente Haarlemmermeer.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat. Het huidige inbouwpakket bestaat uit onder andere rolluiken, alarmsysteem met camerabewaking, verlichting en keuken. .
Indien het object zonder inbouwpakket / de inventaris opgeleverd dient te worden, derhalve oplevering in leeg en ontruimde staat, is dit mogelijk en bespreekbaar.


Huurprijs
€ 2.500,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting, servicekosten en promotiebijdragen.

Vraagprijs
€ 315.000,- k.k.

Servicekosten en promotiebijdragen
Op aanvraag beschikbaar.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

De Symfonie 45 - Venneperhof 37
Nieuw-Vennep

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van De Symfonie 45 – Venneperhof 37 Nieuw-Vennep
Vragen?
023 - 557 22 88