Loading...
Verhuurd Winkelruimte

De Symfonie 45 - Venneperhof 37, Nieuw-Vennep

Omschrijving

Object
Te huur, turn-key winkelruimte inclusief het huidige inbouwpakket, gelegen in het winkelcentrum De Symfonie, aan De Symfonie 45 – Venneperhof 37 te Nieuw-Vennep.

Locatie
Het object is gunstig gelegen in het overdekte winkelcentrum De Symfonie. Winkelcentrum De Symfonie is het hart van Nieuw-Vennep, waar je heerlijk en gezellig overdekt kunt winkelen en boodschappen doen. In het winkelcentrum zijn onder andere gevestigd: Hema, Blokker, Action, Supermarkten Jumbo en Dirk vd Broek, Van Vuuren Mode, Hunkemöller en Pearle. De eigenaren van de Symfonie gaan banieren plaatsen om zichtbaarheid te vergroten. Ook komen er nieuwe logo’s en wordt er geschilderd. De in-/uitgang van de garage wordt aangepakt. Daarnaast heeft eigenaar een plan voor meer bewegwijzering in de openbare ruimte naar het centrum.

Bestemming
Bestemming Centrum. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Koper dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vestigingsvergunning. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op www.ruimtelijkeplannen.nl . bij vragen hierover adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met de gemeente Haarlemmermeer.

Opleveringsniveau
Het object zal in principe worden opgeleverd in de huidige staat. Het huidige inbouwpakket bestaande uit onder andere rolluiken, alarmsysteem met camerabewaking, verlichting en keuken worden bij verhuur ‘om niet’ in gebruik beschikbaar gesteld. Het definitieve opleveringsniveau zal worden bepaald in overleg tussen huurder en verhuurder.

Huurprijs
€ 2.500,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting, servicekosten en promotiebijdragen.

Servicekosten en promotiebijdragen
Op aanvraag beschikbaar.

Ligging

De Symfonie 45 - Venneperhof 37
Nieuw-Vennep

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van De Symfonie 45 – Venneperhof 37 Nieuw-Vennep
  • Bekijk de privacyverklaring voor onze omgang met gegevens.

Advies?
023 - 557 22 88