Loading...
Te huur Kantoorruimte

Capronilaan 12-20 (3e etage), Schiphol-Rijk

Omschrijving

OBJECT
Het object is gelegen in Schiphol-Rijk, in het zuiden-/ zuidoosten van het Schiphol luchthaven gebied. Het business Park heeft een ruime opzet en een parkachtige omgeving met veel groenpartijen. Dit kantoorgebouw is gelegen aan de Capronilaan 12-20 te Schiphol-Rijk. Schiphol-Rijk, direct grenzend aan Luchthaven Schiphol, is een business park waar tal van internationale, gerenommeerde ondernemingen hun Europese hoofdkantoor dan wel distributiecentrum hebben gevestigd.

LOCATIE
Het object is per auto zeer goed bereikbaar. Tevens biedt de nabij gelegen N201 een uitstekende ontsluiting tot de omliggende snelwegen zoals de A4 (Amsterdam – Den Haag), de A9 (Alkmaar – Badhoevedorp) en de A5 (Hoofddorp – Haarlem).

Per openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken. Regionale buslijnen (lijn 187, 194 en 287) zorgen voor de verbinding met Schiphol en het treinstation van Hoofddorp. Amsterdam Centraal ligt op een afstand van ca. 10 minuten met de trein. Schiphol-Rijk heeft twee bushaltes en een frequente busstop wat zorgt voor korte wachttijden. De Zuidtangent, een snelle shuttle verbinding via een eigen busbaan, die Haarlem, Schiphol en Aalsmeer met elkaar verbindt, krijgt ook een halte op Schiphol-Rijk.

BESCHIKBAAR
Te huur, kantoorruimte (unit 3.9) van circa 75 m² gelegen op de derde etage.

HUURPRIJS
€ 9.375,- per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeerplaatsen te huur in de parkeergarage. Huurprijs € 750,- per parkeerplaats per jaar.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Capronilaan 12-20 (3e etage)
Schiphol-Rijk
Schiphol-Rijk

Kaart Luchtfoto Streetview

Plattegrond

  • Plattegrondtekening Capronilaan 12 20 Schiphol Rijk 3e etage

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Capronilaan 12-20 (3e etage) Schiphol-Rijk
Vragen?
023 - 557 22 88