Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Capellalaan 65, Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
D-Hub bevindt zich in Beukenhorst Oost, een gebied met een totale kantoorvoorraad van ca. 700.000 m².
Diverse lokale voorzieningen inclusief hotels, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderopvang zijn allemaal beschikbaar in de nabijheid. Het winkelcentrum ‘4Meren’ is gevestigd op loopafstand (15 minuten) en biedt ongeveer 60 winkels, zoals H & M, Primark en The Sting. Veel internationale bedrijven zijn gevestigd in Hoofddorp, zoals L’Oréal, FedEx, Asics, Danone, The Walt Disney Company, Interxion, Fox Vacations, FIFPro en Bosch Siemens.

LOCATIE
Per openbaar vervoer
d-Hub is gemakkelijk bereikbaar per auto, trein, bus, vliegtuig en fiets, is centraal gelegen in de Randstad en in de nabijheid het treinstation van Hoofddorp. Loopafstand van het treinstation (5 min.). 4 minuten van Schiphol (8 treinen per uur).

Per auto
Medewerkers en bezoekers die per auto of fiets reizen, kunnen gebruikmaken van de ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling van d-Hub. Het gebouw heeft een ondergrondse parkeergarage met in totaal 325 parkeerplaatsen, wat resulteert in een uitstekende parkeerratio van 1:91 m². Extra flexibele parkeerplaatsen zijn op aanvraag beschikbaar. Deze bevinden zich op loopafstand of zijn bereikbaar met de pendeldienst.

BESCHIKBAAR
Het totale vloeroppervlak van het gebouw is 29.515 m².
Er is nu ongeveer 1.558 m² te huur, verdeeld als volgt:

– 2e verdieping, unit 2.2.a – 1.558 m².

HUURPRIJS
Kantoorruimte: vanaf € 190,- per m2 per jaar, excl. BTW

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Cushman & Wakefield. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Capellalaan 65
Hoofddorp

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Capellalaan 65 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88