Loading...
Verhuurd Kantoorruimte

Beechavenue 25-43, Schiphol-Rijk

Omschrijving

Object
Het unieke kantoorgebouw is gesitueerd aan de Beechavenue 25-43 te Schiphol-Rijk op een zichtlocatie langs de Fokkerweg. Het complex beschikt over een totaal metrage van circa 5.000 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over vijf bouwlagen. In het kantoorgebouw is voor de verhuur thans ca. 2.942 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar gelegen op RichPort Park Schiphol-Rijk.

Locatie
Per auto: Het kantoorgebouw is gelegen op enkele minuten van de Rijksweg A4 (afslag 3 Hoofddorp – Aalsmeer) en in de nabijheid van Rijkswegen A5 (Westrandweg Hoofddorp – Amsterdam) en A9 (Alkmaar – Diemen). Door de ligging langs de provinciale weg N201 (Haarlem – Hoofddorp – Alkmaar – Hilversum) is het complex uitstekend bereikbaar per auto.
Per openbaar vervoer: Vanaf NS-station Schiphol is er een “pioniers-lijn” voor passagiersvervoer van en naar Schiphol-Rijk. De reistijd van en naar de terminal van Schiphol Airport bedraagt circa 10 minuten. Ook zijn er voldoende buslijnen die voorzien in goede verbindingen met de luchthaven Schiphol en het NS-station Hoofddorp.

Beschikbaar
Voor de verhuur is momenteel circa 2.942 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Verhuur is mogelijk vanaf circa 500 m² v.v.o. kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat inclusief de navolgende voorzieningen:
– representatieve ruim opgezette entree met receptie, zitjes en wachtruimtes;
– systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
– mechanische ventilatie met topkoeling;
– moderne sanitaire voorzieningen;
– royale liften;
– in het complex is glasvezel aanwezig.

Parkeergelegenheid
De parkeernorm bedraagt ca. 1:40 m².

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag beschikbaar.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Beechavenue 25-43
Schiphol-Rijk
Schiphol-Rijk

Kaart Luchtfoto Streetview

Video

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Beechavenue 25-43 Schiphol-Rijk
Vragen?
023 - 557 22 88