Loading...
Te huur Kantoorruimte

Antareslaan 69, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Het gebouw is gelegen in het welbekende kantorenpark ‘Beukenhorst-Oost’ te Hoofddorp met een zichtlocatie langs de N201. Dit representatieve kantoorgebouw is voorzien van veel faciliteiten, waaronder een receptie, vergaderkamers, koffie-corner en een bedrijfsrestaurant. Op de tweede verdieping is een mooie turn-key kantoorunit beschikbaar van ca. 908 m² v.v.o., waarbij dit metrage eventueel uitgebreid kan worden met het huren van flexibele units in het gebouw.

Locatie
Het gebouw ligt met 2 minuten afstand uitstekend ten op zichten van de snelweg A4 en heeft een directe trein- en busverbindingen richting Schiphol Airport. In de directe omgeving van het gebouw zijn verscheidene faciliteiten gelegen, zoals hotels Hyatt Place Amsterdam Airport (met verscheidene vergaderfaciliteiten en conferentiezalen), Hampton by Hilton, Novotel en diverse restaurants. Bedrijven als L’Oreal, Sanoma, Nokia en PostNL hebben zich reeds gevestigd op dit kantorenpark.

Beschikbaarheid
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 907,65 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping, inclusief algemene ruimtes. Deelverhuur is bespreekbaar.

Huurprijs
€ 155,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurprijs parkeerplaatsen
€ 950,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Ligging

Antareslaan 69
Hoofddorp
Hoofddorp Beukenhorst

Kaart Luchtfoto Streetview

Video

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Antareslaan 69 Hoofddorp
Advies?
023 - 557 22 88