Nieuw in de verhuur Strawinskylaan 1217 te Amsterdam

Nieuw in de verhuur Strawinskylaan 1217 te Amsterdam

Object
Te huur, turn-key kantoorruimte gelegen op de 4e verdieping aan de Strawinskylaan 1217, in het World Trade Center, te Amsterdam.

Algemeen
Het World Trade Center Amsterdam is een multi-tenant gebouw met een uitzonderlijk hoog voorzieningenniveau. De World Trade Center formule heeft zich wereldwijd bewezen. Ook het WTC Amsterdam is sinds 1985 een markante en representatieve verschijning aan de Amsterdamse Zuidas. Het WTC heeft een omvangrijke renovatie ondergaan en is aangepast aan de hedendaagse eisen en uitstraling van de Zuidas, om zo ook in de toekomst de succesformule te kunnen garanderen.
World Trade Center Amsterdam verhuurt kantoorruimte aan zowel de internationale als nationale zakelijke dienstverlenende markt. Daarnaast biedt World Trade Center Amsterdam een breed scala aan service- en winkelruimtes en ca. 10.000 m² publieke ruimte. Vooral deze ruimten geven het World Trade Center Amsterdam een comfortabele status, die bovendien voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is. World Trade Center Amsterdam beschikt over een uitgebreid pakket facilitaire diensten, van schoonmaak tot groenvoorziening en van beveiliging tot koelkastservice.

Locatie
Het WTC Amsterdam is gemakkelijk en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met een directe ligging aan Station Zuid bent u in 7 minuten op Schiphol Airport en binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. De ligging aan de A10 verbindt WTC Amsterdam bovendien met de belangrijkste Nederlandse snelwegen.

Bereikbaarheid
Het World Trade Center is gelegen direct bij het NS-station Amsterdam Zuid WTC en daardoor het enige kantoorgebouw in Nederland met een eigen NS-station. Bij het NS-station zijn tevens haltes voor de sneltramlijnen 51 (Amsterdam Centraal Station – Amstelveen), 50 (Amsterdam Sloterdijk – Gein) en tramlijn 5. Tevens is het WTC zichtbaar vanaf de ring A10-Zuid en wordt het WTC aangegeven op de ANWB wegwijzers.

Beschikbaar
Circa 636 m² v.v.o., inclusief een pro rata aandeel in de gemeenschappelijke ruimten van het gebouw, kantoorruimte gelegen op de 4e verdieping in Toren F, in het World Trade Center.

Bovenstaand metrage zijn vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

Huurprijs
Op aanvraag.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief:
– technische afwerking van het hoogste niveau
– sanitaire voorzieningen
– liften
– pantry voorzien van diverse inbouwapparatuur
– klimaatsysteemplafonds voorzien van beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen
– hoogwaardig klimaatinstallatie

Daarnaast zijn er in het WTC de volgende voorzieningen aanwezig:
– kapper
– koffiecorners
– restaurants
– reisbureau
– copyshop
– beauty salon
– kinderdagverblijf
– vergader-/ congresruimten
– bankfiliaal
– AH to go
– expat center
– uitzendbureau
– tandarts
– Q-bic hotel

Parkeren
In de ondergrondse parkeergarage van het WTC zijn er 5 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur.

Servicekosten
Circa € 60,- per m² per jaar exclusief omzetbelasting als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

Elektriciteitskosten
Circa € 10,- per m² per jaar exclusief omzetbelasting.

Huurtermijn
Wij bieden het object aan voor een periode welke gelijkloopt met het huidige huurcontract middels een zogenaamde indeplaatstelling.
Dat wil zeggen dat de huurperiode eindigt per 31 januari 2022.
Voor een langere huurperiode is (aanvullende) afstemming met verhuurder noodzakelijk.

Beschikbaarheid
Per direct

Huurbetaling (kantoorruimte en parkeerplaatsen)
Per kwartaal vooruit

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na goedkeuring en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever en eigenaresse van het object.

De vermelde informatie is van algemene aard.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via 023-5572288.