Loading...
Te huur Kantoorruimte

Wegalaan 14-28, Hoofddorp

Omschrijving

Object
Te huur, representatief kantoorgebouw met in totaal een verhuurbaar oppervlak van circa 392 m², alsmede parkeerplaatsen op eigen terrein. Het kantoorgebouw is gesitueerd in kantorenpark Beukenhorst-Oost aan de Wegalaan 14-28 te Hoofddorp.
Het gebouw heeft een representatieve uitstraling met een opvallende eigen identiteit. Het object is voorzien van een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Door de centrale ligging dicht tegen Schiphol zijn er veel gerenommeerde (inter-) nationale bedrijven in de directe omgeving gevestigd zoals onder andere Sanoma Uitgevers, Rabobank, Thomas Cook en Basic Fit. De kantoorruimte is geheel naar eigen wens in te delen.

Locatie
De bereikbaarheid van dit object per auto is zeer goed. Kantorenpark Beukenhorst-Oost is slechts op enkele autominuten van Rijksweg A4 (Amsterdam – Den Haag) gelegen, alsmede de Rijksweg A5 (Haarlem).
Het object is ook per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Het NS Station Hoofddorp is op enkele minuten afstand te vinden. De halte van de Zuidtangent, de zeer snelle busverbinding van Haarlem via Hoofddorp en Schiphol naar Amsterdam, ligt ook op loopafstand.

Beschikbaar
Het totale vloeroppervlakte bedraagt circa 392 m² inclusief toeslag algemene ruimten. De kantoorruimte is als volgt verdeeld:

– begane grond: ca. 392 m² kantoorruimte (incl. toeslag algemene ruimten);

Huurprijs
Vanaf € 140,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

€ 950,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Ligging

Wegalaan 14-28
Hoofddorp
Hoofddorp Beukenhorst

Kaart Luchtfoto Streetview

Plattegrond

  • plattegrond Wegalaan 14 28 Hoofddorp 1
  • plattegrond Wegalaan 14 28 Hoofddorp 2
  • plattegrond Wegalaan 14 28 Hoofddorp 3

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Wegalaan 14-28 Hoofddorp
Advies?
023 - 557 22 88