Loading...
Te huur Kantoorruimte

Scorpius 141, Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
Park 20I20 is een duurzaam, full service kantorenpark in Nederland dat is ontworpen en gerealiseerd volgens de Cradle to Cradle filosofie van de Amerikaanse architect William McDonough en de Duitse chemicus Michael Braungart. Deze filosofie is op Park 20I20 vertaald naar een gebied met gebouwen van hoogwaardige architectuur en human centered design waarin veel aandacht is besteed aan een gezond werkklimaat, innovatieve en energiebesparende maatregelen en een scala aan voorzieningen die de levendigheid en het gemak vergroten. Het effect van deze aanpak uit zich o.a. in een verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Op Park 20I20 zijn gerenommeerde partijen gevestigd zoals BSH Huishoudapparaten, Bluewater Energy, ANWB Vakanties, FIFPro, Plantronics, Sony Benelux, Macaw en SWISS Re. Recent heeft ook L’Oréal Nederland de keuze gemaakt voor het nieuwe SHARE Building op Park 20I20.

SHARE Building is recent opgeleverd en is het 2e multi-tenant gebouw op Park 20I20. In totaal bestaat het gebouw uit circa 8.121 m² VVO kantoorruimte, verdeeld over 4 bouwlagen. Het gebouw wordt gekenmerkt door een groot atrium dat zorgt voor extra daglichttoetreding in het gebouw. Op de begane grond komen voorzieningen zoals een coffeebar / lunchroom, flexibele werkplekken en vergadervoorzieningen.

BESCHIKBAAR
Voor de verhuur is 1.947 m² VVO kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 1e verdieping.
Deelverhuur is mogelijk.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 230,- per m² VVO per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Van Gool Elburg. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Ligging

Scorpius 141
Hoofddorp

Kaart Luchtfoto Streetview

Contact

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende bezichtiging van Scorpius 141 Hoofddorp
Vragen?
023 - 557 22 88